Oceniajcie.
Oceniajcie.
W życiu. Nawet się nie przywitałeś.Zamieszczone przez bartekotoja
Ten dział powinien być dla "początkujących" niedostępny. Zgłaszam formalny wniosek do administracji :-)
Wręcz przeciwnie !! Faktem jest, że fotki wrzucone są za duże. Poza tym coś chyba nie tak z jakością tej fotki widoczkowej - okropny szum. Lampka - zupełnie nic ciekawego.Zamieszczone przez Smerf Maruda
Pracuj dalej.
mente et malleo
Taaak, niedostępne dla początkujących w fotografii, dla początkujących w Olympusie, dla początkujących na forum, dla początkujących w konkretnym modelu aparatu/obiektywu.
I dla tych co wymienili sobie matówkę. Tak na wszelki wypadek![]()
Na pierwszym nic nie widzę, bo za ciemno, na drugim też ciemno, a do tego szumi. Zdjęcia z komórki proponuję zostawić w komórce![]()
Witam wszystkich .. ok z tą lampką to przesadziłem zdjecie jest denne... ale ten widok nieba naprawde jest moim skromnym zdaniem dobry. jedynym problemem jest słaba jakość zdjęcia. ale wystarczy jak obrazek sie załaduje zapisac go na pulpicie i otworzyć w wielkości okna ... i jakość sie poprawia i mój przekaz jest lepiej widoczny . A nie tylko gadanie szumy . ISO . i co jeszcze . Dobrego fotografa nie robi aparat... Dziekuje .. Następne zdjęcia bedą leprze.![]()
o Szumach pogadamy jak sprawie sobie upragniony aparat.
Dla każdego początkującego, wazna jest opinja nawet bardziej jak dla was starych wyjadaczy. Bo udowadnia sie wtedy że ten przekaz nie widzi tylko ten początkujący tylko potrafią zauważyć go też inni.
A z tym zamieszczeniem zdjęc to musialem gdzieś zacząć.![]()
To masz ten E-410 czy nie, bo nie załapałem ?
Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !
no jeszcze nie ... raczej po jakości zdjęc widać ze to nie jest 410. Ale niedługo jak szczescie dopisze bede miał... Pozdrawiam Wszystkich.
no tez sie ciesze, ze cie widze![]()
co do pierwszej foty, to sam sobie odpowiedziales.
a co do drugiej...hmmmm, jakby ci to powiedziec (musze dodac, ze mam uczulenie na wschody/zachody slonca i na kwiatki) to jak twoim zdaniem ocenic zdjecie czegos, co zdarza sie regularnie codziennie od paru milionow lat...? i do tego zrobione w sposob, w ktory robi te codzienne zachody kolejne kilka milionow ludzi? wspominasz o opiniach, ktore sa wazne dla ciebie-jakiego rodzaju opinie cie interesuja, bo zauwazylem, ze te krytyczne nie bardzo...
no i powiedz w koncu jaki jest ten przekaz, bo ja nie bardzo go widze.....
pzdr i czekam na te lepsze zdjecia![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Pierwsze koty za płoty.