wielkie dzięki !!!!!!!!!! ..... a te stronki modelarskie to duża szansa !!!!!!!!!!! pozdrawiam Wszystkich![]()
![]()
![]()
wielkie dzięki !!!!!!!!!! ..... a te stronki modelarskie to duża szansa !!!!!!!!!!! pozdrawiam Wszystkich![]()
![]()
![]()
Witam serdecznie.
Jako modelarz z workiem małych śrubek, pewnie mam? Napisz tylko z jakim łbem? Śrubka czy wkręt? Jeśli śrubka to z jakim skokiem? Zapodaj fotkę.
Pozdrawiam.
Bardzo Ci dziękuję Joki, ale zamówiłem już kilka różnych kpl. w w/w sklepie modelarskim.
Jak dostanę je i nie będą pasować to chętnie pozawracam Ci głowę. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
dgrush , kolego, jak będą pasować to daj informację, bo mi też te same śrubki się zapodziały jak rozkręcałem swojego olka. Mam co prawda C5060, ale podejrzewam, że rozmiarowo to może byc to samo, co w wiekszym bracie. Niestety nie wiem jak wygladały zanim zginęły, więc nawet nie wiem jakich dokładnie szukać.
![]()
jak tylko naprawię (lub nie)..... odezwę się....
Witajcie, mam dobrą wiadomość !!!!!!!!!!!! Odebrałem przesyłkę ze sklepu modelarskiego i śrubki które kupiłem idealnie pasują by przykręcić gniazdo do przykręcania statywu.
Wymiary tych śrubek to 2mm średnica i 7mm długość (czarne).
W komplecie było 20 śrubek, ja wykorzystałem dwie sztuki. Gdyby ktoś potrzebował chętnie odstąpię, za free. Jeszcze raz Bardzo Wszystkim dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam
Witam, to ja poproszę dwie, adres wyślę na pm i poproszę o numer konta to bardzo chętnie przeleję należność za wysyłkę. Nie ma pośpiechu nie musi być priorytet.
![]()
Dla zainteresowanych: Śrubki o których pisał "dgrush" idealnie pasują także do C-5060![]()
Dzięki kolego!