i ja teżZamieszczone przez absolon
![]()
i ja teżZamieszczone przez absolon
![]()
Wlasnie nie poznalem nikogo z forumZamieszczone przez ziemia01
siedzialem w 3 rzedzie, w takiej czarnej koszuli po lewej stornie
![]()
ja wyglądam jak w aviatarku i kręciłem się po sali w czarnej koszulce olympusa. Szkoda, że nie poznałem sąsiadaZamieszczone przez krzyo88
![]()
Byłem, zobaczyłem, całkiem fajnie było w Katowicach. Fakt, na końcu sali toczyliśmy zacięty bój z canoniarzami, o to co bardziej właściwe. Dyskusję zakończyło wypadnięcie matówki z 40D, żaden się po tym nie odezwał
Szkoda, że tak mało czasu było z aparatem, ledwie zdążyłem włożyć kartę i już fociliśmy. Myślałem, że trochę bardziej go poznam, a znajomy, który bardziej amatorsko używa aparatu przez 5 min go próbował ustawić.
Zgadza sie, slyszalem jak ktos za plecami pytal sie jaki pomiar swiatla ustawic? i gdy juz ustawił taki jaki chcial trzeba było skończyćZamieszczone przez aprzemek
Ja na wolalem ustawic bezpieczne 1/80s i iso 800 i nie bawić sie w ustawienia pomiaru, z ktorym i tak nic by nie wyszlo w takich ciemnosciach![]()
fajnie by było gdyby forumowicze mieli jakieś klubowe koszulki albo czapeczki to przy tego typu spotkaniach nie było by problemu ze znalezieniem "znajomych". taki gadżety mogłyby być tez fajna nagrodą w licznych konkursach jakie maja miejsce na forum...
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Tu Wrocław tu Wrocław. Byłem ale nikogo mi sie nie udało namierzyć (nie znam was z twarzy). Pytałem dookoła ale nikt sie nie przyznawał
Potem zahaczyłem kilku co mieli Olki ale nie byli to forumowicze... jacyś onieśmieleni
... czasami odwiedzają forum ale co najwyżej czytają itd...
A mnie lamera w pierwszej grupie wytypowano do macania E-3. Fajna maszynka. Ogólnie b. pozytywnie. Ale dla mnie to tam wszystko było nowe: oświetlenie, aparat, modelka etc. Kilka cennych acz ogólnych wskazówek od pana Leonarda. Git.
Zrzucam fotki z karty i będę zaraz oglądał co to tam na fociłem.
pozdrawiam
Następnym razem trzeba sobie jakieś identyfikatory sprawić co by się łatwiej odnaleźć![]()
Nie potrafię robić zdjęć z lampą
======= Kill City Kid =======
Kochani, embargo na foty dotyczy buzi modelki. Foty bez facjaty Marysi możecie śmiało publikować.
My juz po spotkaniu, wstep byl krotki i ciekawy o systemie 4/3, potem mozna było pofocic modelkę, myslalem, ze to bedzie perfekcyjny studyjny pokaz, niestety - tylko swiatło ciągłe, zle ustawione oswietlenie, modelka cała w cieniach. Bohater spotkania wdał sie w dyskucje z uczestnikami i nie zadbał o wlasciwe oswietlenie - coz, takie jak było - to ja na poczatku swej drogi miałem w domu :(
Spotkanie raczej miało charakter promocyjny dla E3, pokazac jego zalety uczestnikom przymierzającym sie do naszego systemu... szkoda, ze choc na krotko w scislym gronie OC nie mozna pokazac fot, no ale trudno...
Przepraszam, ale moja facjata wisi tu od dlugiego czasu ..;) ...bylem w 1 fotelach naprzeciw modelki ;) z żoną z e3-kami, robilismy swoimi ..Zamieszczone przez absolon