a mnie się podoba pierwsze - zacnie skomponowane.
a mnie się podoba pierwsze - zacnie skomponowane.
Stefan myślę, że rozumiem o co Ci chodzi, patrze właśnie na to zdjęcie... W moim odczuciu coś mi nie pasuje, ale pokaże je
Radalkos-miło, że się podoba.
P.S. nadaje się żeby dodać do galerii?
E-500, ZD 14-45 i 40-150, zuiko50/1.8, pentacon135/2.8, mieszek makro
Dobrze zrozumiałeś, o co mi chodziło. Wg mnie jest lepiej. Ale to nie jest tak, że co mi się podoba - podoba się innym. Co do galerii - nie wiem. Wiem, że pewnie się niecierpliwisz i chciałbyś mieć efekty, ale jak nie ma dobrego materiału na zdjęcie - to nic nie poradzisz. Przyjdzie wiosna - będą takie kwiaty, że głowa boli. A ten jest taki trochę smutny.
Właśnie czekam na tą wiosnę...![]()
Co do kwiatka to smutny i na pół zwiędnięty hehe innych nie było![]()
E-500, ZD 14-45 i 40-150, zuiko50/1.8, pentacon135/2.8, mieszek makro
Świeże, dzisiejsze. Wschód w Śnieżycowym Jarze (super miejsce!!)
Narazie pierwsze trzy fotki, nad reszta pomyślę i dam później
Pierwsze i drugie zdjęcie jakoś mnie nie zachwyciły. Czegoś tu brakuje,choć pomysły ciekawe. Ale za to ostatnia na prawdę udana.![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Ostatnia piękna, tematy które lubię, bardzo ładna
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dzięki, za ocenę. Dziś już nie dam rady wstawić zdjęć bo dochodzi już 30h bez snuwięc czas iść spać. Jutro postaram się coś jeszcze dorzucić.
W takim razie ostatnie zdjęcie dodaje do mojej galerii![]()
P.S. kasprzyk jesteś z wlkp, także ostatni dzwonek, żeby się wybrać do starczanowa do rezerwatu, śnieżyce za parę dni podobno już znikną![]()
Zamieszczone przez kuba1984
ehh.. pewnie że bym chciał, ale to nie takie proste. Żona, dziecko, praca, no i "rozchorowany" aparat, a teraz jeszcze i samochódTak więc sytuacja nie jest lekka
chciałem, zapytać, a nie przebrnąłem przez Twój wątek - czym robiona ostatnia fotka?
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300