Może już było, a jeśli nie to będzie
GALERIA ALTZERO
Może już było, a jeśli nie to będzie
GALERIA ALTZERO
Pięęękneee! Super są niektore zdjecia, 50mm piekne jak zawsze![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Świetne sąNa początku myślałem, że niektóre to render!
Super galeria
![]()
Po obejrzeniu tej galerii wiem, że nie odpuszczę sobie 50/F2, choćbym miał się żywić smalcemRzeczywiście rewelacyjne jest to szkło
, ostrość, zachowanie pod światło, i ten bokeh... MNIAM
Przejrzałem trochę tych zdjęć i nie rozumiem: co w nich jest rewelacyjnego? Widziałem mnóstwo dużo lepszych tu, na forum.
To rzecz gustuMnie się bardzo podoba pokaz możliwości ZD50/2.0, na tyle, że zamierzam go kupić
A tutaj nie znalazłem tak ciekawych, technicznych zdjęć. Ale może nie wiem jak szukać ?
Pozdrawiam !
Smalec jeśli dobrze zrobiony z kiszonym ogórkiem potrafi być smaczniejszy niż nie jedna szynkaZamieszczone przez tank_driver
Co do 50 Macro. Polecić mogę z czystym sumienim. Super szkiełko.
PS. Ktoś kiedyś pisał, że być może pojawi się w e-systemie ZD 25/2,0. Poddawano pod wątpliwą zasadność wypuszczania 25mm o f/2,0. IMO byłoby to bardzo ciekawe, baaaa... rewelacyjne szkiełko jeśli jakością nawiązywałoby do 50 Macro.
Co Wy takiego dostrzegliście w tych zdjęcia? Nie kumam. Pstryki jakiś lalek...![]()
Pewnie ten niesamowity bokeh ZD 50... Chyba sobie kupię, może wtedy moje zdjęcia też będą rewelacyjne.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Nic. Galeria jest beznadziejna. Autorowi wątku chodziło raczej o to czym zdjęcia są wykonaneZamieszczone przez Rafał Czarny
![]()