Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Łagodna śnieżyca na peryferiach - reportaż

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria

Łagodna śnieżyca na peryferiach - reportaż

Zamieszczam trzy fotki przedstawiające łagodną śnieżycę na peryferiach miasta. Do obejrzenia, może kogoś zainteresuje. Proszę moderatorów o wykasowanie wątku za 10 dni. Nie wiem, czy jako użytkownik też mam taką opcję terminowego kasowania dostępną.
    Pzdr, TJ

Śniezyca 1

Śniezyca 2

Śniezyca 3

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Coś tej śnieżycy nie widzę, chyba, że była taka gęsta, że nic nie widać

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rah, Grizz,

To jest śnieżyca łagodna, zwyczajna, trochę uciązliwa dla samochodów, bo ślisko i nie ma zmiłuj się, po każdym zaparkowaniu trzeba się namachać zmiotką. Ale wreszcie służby oczyszczania wyrobią jakieś kilometry, bo tej zimy już były na progu bankructwa. Jeździli, jak szaleni, soli, ghhhrrrzzzz... nie żalowali.

Grizz,

1) Patrząc na te fotki nie możesz powiedzieć, co ja widziałem.
    2) Postaram się przypomniec za 10 dni z prośbą o skasowanie.
    3) Nie chciałbym zaczynać od wysypiska.

Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Na początku zdjęcia się po prostu nie wyświetlały.
    Sądząc po ilości śniegu musiało trochę "nakurzyć". Trzecie jest fajne. Gościu nie traci czasu tylko z saneczkami zasuwa na górkę .
    W tym roku tylko dwa razy udało mi się zabrać dziecko na sanki. Mam nadzieję, że może do jutra u mnie nasypie tyle, że da się zabrać malucha na śnieg.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz
    Pokazujesz coś, co nazywasz śnieżycą, ale Twoje zdjęcia tego nie potwierdzają - od śnieżek sobie pada.
    Napisałem w pierwszym poście, ze to jest łagodna śniezyca:
    Zamieszczam trzy fotki przedstawiające łagodną śnieżycę na peryferiach miasta.
    Na zdjęciu widać że śnieg pada tak w sam raz, aby nazwać to łagodną snieżycą. Dla aparatu była to groźny opad, bowiem nastąpiło jego zawieszenie (woda chyba pod przełącznikiem trybów, bo działało na chybił trafił), na szczęście odpuściło. Być może zawieja była by bardziej fotogeniczna.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez grizz
    Przestań zgrywać (...)

Zmieniłeś temat po moim poście.
    Grizz, spokojnie, temat postu zmieniłem, ale tekstu postu zacytowanego powyzej nie ruszalem. Wypraszam sobie uwagi typu "Przestań zgrywać". Są nie na temat. Tym bardziej, że jesteś moderatorem, a nie moim wychowawcą.
    Pzdr,TJ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Zwracam sie do aktualnie czuwającego moderatora z drobną sprawą, a mianowicie, gdzie znikły posty Grizza w niniejszym wątku, o ile dobrze pamietam - 3 posty. Wczoraj po 22:00 zauważyłem ich brak. W tej sytuacji moje posty tutaj z odpowiedziami dla Grizza wyglądają cokolwiek dziwnie, bez sensu.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Szczytem arogancji i tchorzowska zagrywka jest dla mnie kasowanie postow celem zatarcia sladow rownie aroganckich, oby nie powiedziec chamskich odzywek kolegi Grizza. Caly Ty. Brawo za odwage!

pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Wreszcie zima zawitała. Tadeusz dobrze, że te fotki wstawiłeś, bo byłoby trudno uwierzyć, że zimę w Polszcze mamy. A w rzeczy samej co z Grizzem?
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Dobrze chociaż zobaczyć zdjęcia zimy

Na ironię w tym roku po raz pierwszy (od 7lat, do tej pory niestety finanse nie pozwalały) zakupiłem do auta zimówki - ani razu nie wyjechały na śnieg!
    Zawsze spóźniałem się z zakupem sanek dla dziecka (jak już spadł śnieg nie mogłem nigdzie kupić i pożyczałem), w tym sezonie postarałem się wcześniej i co ? To jakaś złośliwość natury - chyba specjalnie na mnie się uwzięła

Pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300