Widze, że musze wklejać wybrane tu bo inaczej sie oceny nie doczekam...to po kilka z każdego tematu:
www.sliwiok.cdx.pl
hm...nie da sie wiecej niz dwa?bo mi nic nie ładuje
czarno biała fotografia w ślubie to MZ nieporozumienie
a to dlaczego?wiele dobrych fotografów tak robi...zdjęcie to zdjęcie a czarno-białe ma urok...
to nie chodzi o to że to jest dobrze albo źle, dla mnie ślub powinien być w kolorzeZamieszczone przez emer86
gdybym ja Ci zlecał ślub to zabroniłbym robienia B&W, chyba że jakiś plener w odpowiednim otoczeniu
jeżeli chodzi o fotki to nie zachwycają, na pierwszym jakiś murek na pierwszym planie, a drugie mi się po prostu nie podoba![]()
a zamek nie jest odpowiednim otoczeniem na zdjęcia cz-b?zepsułeś mi teraz życiorys...ale dziękuje za opinie.jak mi sie uda to wstawie dalej i beda tez kolorowe...tylko nie ładują mi sie nie wiem czemu?
p.s.nie murek tylko poręcz i właśnie nie wiem czemu ale bez niej nie wyglądało tak fajnie
zamek zapewne miał fajne kolory, pani ma zapewne sukienkę w jakimś kolorze, a pan to nie wiem czy beżowy czy nie, szkoda mi tych kolorów, do tego perspektywa jest z ukosa i dziwnie się na to zdjęcie patrzy
no niestety nie moge wrzucić zdjęć więcej.2 z zamku są kolorowe na galerii jeśli masz czas wejść.jeśli nie to wrzuce jak będe mógł.z tym ze to kolorowe znowu mi sie nie podoba za bardzo...pan młody ma "nie ustawione ręce" nogi przysłania murek którego nie chciałem obcinac w PS bo wyszłoby ze to ja nogi obciąłem.w ogóle pomysł na te zdjęcia przyszedł w czasie imprezy-11 w nocy jakos, pierwszy moj plener, i duzo uwagi zwracałem na okropnie spadające kropelki na mój obiektyw...
no właśnie w tym przypadku to zwaliłem-zdjąłem podczas obróbki w rawie...normalny mój sposób juz tu pisałem gdziej jak chyba pani plum(p)ekoceniałem zdjęcia- daje w PS na grayscale kopiuje warstwe i mieszanie na multiply-tak wychodzi troche lepiej.innego sposobu nie wyczaiłem jeszcze.oglądałem Twoje i właśnie fajne jeśli chodzi o BW
tamtym sposobem są robione zdjecia w podgaleri "patrycja" na mojej nieakceptowanej przez Ciebie stronie![]()