No to bardzo dziwnie maszZamieszczone przez rocco
Że Ci tak muli. Nie znam sie, ale nie wiem, czy odwrotnie można mieć
A może przeglądarka spowalnia?
No to bardzo dziwnie maszZamieszczone przez rocco
Że Ci tak muli. Nie znam sie, ale nie wiem, czy odwrotnie można mieć
A może przeglądarka spowalnia?
Moim skromnym zdaniem galeria internetowa nie musi się ani podobać, ani nie podobać. Podobać powinny się zdjęcia.
A oprawa graficzna? Powinna być IMHO spartańska, żeby nie odwracać uwagi od zdjęć. Zdjęcia na ścianach też są najczęściej prezentowane w prosty sposób, bez kolorowych ramek, ornamentów ociekających złotem itp.
A Emer nie szuka klientów na projektowanie stron internetowych, tylko na swoje zdjęcia. Więc to one powinny być podmiotem strony, a nie muzyczka, dźwięki, bajeranckie animacje itp.
Robimy tu już OT ale chcesz powiedzieć, ze u Ciebie jest inaczej?Zamieszczone przez Plumek
Zerknij na pasek ladowania.
Święte słowa.Zamieszczone przez Rafał Czarny
To właśnie chciałem dać do zrozumienia w swoim poście.
Prosto i czytelnie.
Ale to nie jest pasek ładowania! To jest tylko "equalizer" czy jak się to nazywa. Idąc od lewej: 0:42 - to pełna długość utworu, 0:38 - to akurat 38 sekunda tego utworu, który sobie w tle leci; następnie schodki i 57% - jak chwycisz myszką ten czerwony znaczek i pociągniesz w lewo lub w prawo, to poziom głośności Ci sie zmieni, no i zapełniająca się czerwona linia pod spodem - pokazuje graficznie jak daleko jest do końca utworu. Kwadracik i trójkącik i dwa prostokąciki po lewej stronie paska to: stop, play i pause.Zamieszczone przez rocco
Stronka ładuje sie szybko. Nie patrz na czerwony pasek, tylko klikaj w miniatury na środku
Myślę, że autor wątku nam wybaczy ten off![]()
Faktycznie, po kliknięciu w miniaturę ładuje sie momentalnie![]()
Sorki za OT ale dzięki, że wyprowadziłaś mnie z błędu.
dziękuje grizz.
rafał...jakiej urazy?..ps-mi chodziło o ocene zdjęć racze...czy nadają sie na rynek...
ale musyczka dodaje tam nastroju...inaczej sie zdjecia ogląda przy muzyce a inaczej bez
panterra...właśnie o to chodzi,klienci będą strone postrzegać jaka dobrze zrobioną...
rocco teraz mnie zdziwiłeś...kumpel ma tez 512 i nic nie mowil zeby mu sie długó ładowało...
nie ściągasz czasem jakiegos filmu?:/czy cos?
plumpek...przeciez to zajmuje pare sekund(dodawanie zdjęć)nie mam czego wybaczac bo nie przeszkadza mi to...tylko prosiłbym jeśli ktoś ma czas o ocene samych zdjęć a nie strony
A co jeśli muzyczka nie jest w moim guście? Ja siedząc przy komputerze puszczam sobie własną muzykę. Taką, która mi odpowiada. Jeśli jakaś strona ładuje mi się z muzyką, powstaje wtedy okropna kakofonia, więc czym prędzej wyłączam stronę z muzyczką. Myślę, że wielu ludzi tak robi.Zamieszczone przez emer86
Nikt, kto będzie chciał skorzystać z Twoich usług fotograficznych nie skorzysta z nich dlatego, że strona jest fajna. To zdjęcia muszą być fajne.
A Twoja strona? Dla jednych jest fajna, dla innych nie. Gdybyś miał prostą stronę, nie znalazłby się nikt, kto by powiedział: "strona mi się nie podoba", "strona mnie irytuje". Skupiłby się na zdjęciach.
strona jest prosta...w obsłudze...a co do myzyki to jest przyjemna...przepadam za rapem raczej..ale mi sie podoba i przyjemnie sie słucha.a po to jest tam stop zeby ktos kto jej nie chce na niego nasterował myszke i kliknął...i tak twierdze ze muzyka dodaje nastroju
PlumekZamieszczone przez emer86
Ale nie samo wrzucanie zdjęć, tylko przygotowanie ich do wrzucenia...
ojej.przepraszam za pomyłke.teraz sie kapłem dopiero że jestes kobietąpo wejściu na twoją strone.jak mi dobrze pójdzie do wakacji z kasą to może skorzystam z oferty...tęsknie za leniuchowaniem w chorwackiej wodzie
ale nie o tym tutaj
![]()