Saboor01
Saboor02
Saboor03
Saboor04
Saboor05
Saboor06
Saboor07
Saboor08
Saboor09
Saboor10
Saboor11
Saboor12
Saboor13
Saboor14
Saboor15
Saboor16
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
dałem cichy głosik...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dodałem swój głos do puli.
Czy nie powinny być już podane wyniki ? OK, co się odwlecze to...itd.
Ankieta zakończona to skrobnę słów kilka odnośnie kilku prac nie znając ich autorów. Chcę zaznaczyć, że to tylko mój "gust", a o tym nie dyskutujemyNa wstępie gratulacje dla zwycięzcy. Przyznam moim faworytem była praca nr1 i mój głos właśnie ta praca otrzymała. Tak mam mniej więcej obrobione to zdjęcie (odrobinę ciemniejsze tylko) i dlatego taki mój wybór. Praca nr2 (tak po całości) trochę za ciemno. W pracy nr15 za ciemno i na skraju budynków pojawiła się jakby poświata. W pracy nr3 trochę za jasne niebo. Taka niedoceniona moim zdaniem praca w głosowaniu to nr14. Fajnie było obejrzeć tyle wersji. Za dużo ich aby do każdej się odnieść
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jutro. Niestety czasu brak, za co przepraszam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To ja też pogratuluję zwycięzcy. Mam nadzieję, że to nie moja praca.