Witajcie![]()
Dziś w końcu po wielu godzinach czytania recenzji etc zdecydowałem się i nabyłem Oly E-510 + double KIT (2200zł) w sklepie zadowolenie.pl ...wszystko dotarło, pudło + faktura.
Trochę pobawiłem się aparatem ...potem instalka Olymus Master 2. Program pyta czy zarejestrować soft, klikam ok ...wypełniam arkusz, przychodzi kolei na serial number i tu zdziwienie ....nie ma go ani na plycie ani na opakowaniu. Zastanawiałem się czy może chodzi o serial nr z body- ale ostatecznie rejestracji zaniechalem ....mam nadzieję, że tu może ktoś mi podpowie.
Tak nawiasem mówiąc jeśli już chodzi o zakup na zadowolenie.pl - to oczywiście z aparatu jestem zadowolony ale mam mieszane odczucia co do obslugi klienta w tej firmie. Zamawiałem aparat w srode zeszlego tygodnia (mieli wtedy cene 2200). Dzwoniłem do nich trzy razy ...nikt nie potrafił odpowiedziec kiedy nastąpi wysyłka towaru) Ostatni raz dzwoniłem dziś ok 10.00 z tym samym pytaniem. W odpowiedzi uslyszałem, że jeszcze nie wysłali a ok 11.00 dzwoni do mnie, że czeka z paczką. Paczka jak pisałem pod kątem zawartości w okeju ....ale wewnątrz karty gwarancyjne nie zostały podbite w sklepie (chyba powinny być podbite)
Przydługi post mi wyszedł...proszę jednak o odpowiedz odnośnie rejestracji OM2
Pozdrawiam![]()