Witam
Ten sam przypadek co u Sebastian_T. Jedynie konfiguracja sprzętowa inna. Program uruchomił się raz, zmieniłem język na polski (może to ma jakieś znaczenie?) i tyle go widziałem.
Pozdrawiam
Witam
Ten sam przypadek co u Sebastian_T. Jedynie konfiguracja sprzętowa inna. Program uruchomił się raz, zmieniłem język na polski (może to ma jakieś znaczenie?) i tyle go widziałem.
Pozdrawiam
Jak wyżej, po zmianie języka na polski i próbie ponownego uruchomienia program się wywalił.
Sprzęt mam niezły a procek na pewno obsługuje SSE.
Mnie dziala normalnie,procek stary komp ledwo zipie.Pobralem wersje bez SSE bo nawet nie wiem co to jest i do czego.
I, niestety, uninstall i ponowna instalacja nie pomagają
edit: Udało się uruchomić, po odinstalowaniu, wywaleniu katalogu ".RawTherapee" z /Documents and Settings/[nazwa użytkownika]/Dane aplikacji (lub "Application Data").
Nie będę na razie polskiej wersji próbował![]()
Sebastian_T
Uruchomił mi się, po przełączeniu jezyka na polski raz się powiesił ale potem OK.
Natomiast mam z nim problemy przy funkcji skalowania - będę piał z domu to pokaże o co chodzi.
Sprzet: Athlon XP 3200+, 1 GB RAM.
Ech, żeby te aplikacje wykorzystywały moc grafy.. na moim R 1950 powinno śmigać.
u mnie śmiga, aż miło(Athlon 64 x2 3800+, 4GB RAM, Win XP)
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
![]()
A u mnie, choć sprzęt "ze skansenu" - "śmiga", ale wolnawo.
Mnie się już nie śpieszy!
Pozdrówka.
To widac na starym sprzęcie chodzi jak należy a na nowszych się wywala?
Moja konfiguracja:
płyta: MSI P6N SLI, procek: Intel Core2 Duo E4300, RAM 2GB DDR PC800, Karta NVidia GeForce 8800 GTS i dwa dyski Seagate, 320 i 160 GB.
Powinno śmigać aż miło :/
u mnie też pięknie śmiga, na laptopie z 512 RAMi jest po polsku i w ogóle
![]()
U mnie też teraz śmiga po polsku. Tak myślę, że może to kwestia obecności pliku konfiguracyjnego (w tej ścieżce, co pisałem wyżej) ze starej wersji? (ci, u których nie chodzi - mieliście starszą wersję wcześniej) Może nowa instalacja nie zamienia i się krzaczy?
Po skasowaniu, przełączyłem na PL i normalnie chodzi...
Sebastian_T