Strona 7 z 88 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 874

Wątek: Fotki rocco

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Macki- podobają się kompozycyjnie, świetnie podkreślone światełkiem, stonowana barwa jak dla mnie naprawdę dobre zdjęcie. Pozostałe są mi znane i dobrego zdania o większości z nich nie zmieniłem. Pozdrawiam.

rocco
    Gość
    Dziekuję za opinie.

Poniższe kiedyś było ale trochę inaczej:

Po drodze

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    fajne, bez motorowerka było by lepiej chyba, że chciałeś tak pokazać.
    Ten tubylec coś o Ciebie mówił?
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

rocco
    Gość
    Jechalismy całą kolumną Land Cruiserów i chyba miał dość pyłu, jaki wzniecała.

rocco
    Gość
    Stary temat, nowe ujęcie

W hucie

Stefan
    Gość
    W kwestii kompozycji - no nie wiem, nie poraziło mnie. Natomiast w kwestii techniki - kółka na najbliższym planie są chyba nie ostre. Biała plamka na dole - wg mnie - nie wnosi nic do kompozycji, a mnie rozprasza. Ja bym ją usunął (zwłaszcza, że nie jest ostra, czym pogłębia wrażenie nieostrości).

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    A ja Ci napisze jak ja bym focil taka rdzawa technike.Oczywiscie spodziewam sie odpowiedzi,ze tak jest lepiej i tak Ci sie podoba.Jednak napisze jak ja to widze.
    Robisz kilka takich fotek z ostroscia na poszsczegolnych elementach fotki-pierwszy plan,drugi i tlo.Sklejasz to w szopie i na warstwach gumkujesz elementy nieostre,podnosisz kontrast lokalny,poglebiasz czern i troche poprawiasz saturacje+*- zaleznie od motywu.Masz caly motyw ostry od kilku centymetrow do konca.

rocco
    Gość
    Dziękuję, to cenna rada, na pewno z niej skorzystam gdy tylko wybiorę sie znów w to, magiczne dla mnie, miejsce
    Szczerze powiedziawszy, fotografując ten motyw nawet za bardzo nie zastanawiałem się nad zakresem GO, zdjęcie nie jest aż tak przemyślane

rocco
    Gość
    Wiosna sie robi więc po świętach zrobię sobie sesyjkę.
    A póki co, odtwarzam swoją galerię.
    Ci co znają te fotki nie będą zaskoczeni, tych co nie znają, proszę o krytykę

Emerytka

Codziennie wstawię jedną aż do mojej galerii wróca te fotki, które kiedyś w niej były.
    Stałych bywalców przepraszam za kolejne odgrzewanie kotleta

| OlyJedi
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    BW jak zwykle bardzo ładnie, idealnie dobrana GO, ładny kadr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów