no i bardzo brawoja jako tygrys lubie wrecz bardzo
powiem tak: ales zmalowalfresk naniebny calkiem calkiem
(tylko...przesadziles z kontastem... wylazly biale cienie...-chyba, ze to szybki tak zalamaly swiatlo)
no i bardzo brawoja jako tygrys lubie wrecz bardzo
powiem tak: ales zmalowalfresk naniebny calkiem calkiem
(tylko...przesadziles z kontastem... wylazly biale cienie...-chyba, ze to szybki tak zalamaly swiatlo)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Szybki załamały, kontrast jest całkiem nieduży.
Dziękuję za komentarze.
Azulejos, odsłona kolejna, bardzo minimalistyczna.
Skalna Madonna
Takia zwykła kapliczka ale mi się spodobała![]()
Bardzo ładna kapliczka, i bardzo ładnie wyłoniłeś ją z tłaprzyjemne zdjecie. Pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Ostatnie zdjęcie podoba mi się jeszcze bardziej niż poprzednie z serii Azulejos. Może dlatego, że gładkie płytki kontrastują ze skalnym tłem i ich kamienną (?) "oprawą".
Winieta nie przeszkadza, ale i uroku nie dodoaje.
Najbardziej podoba mi sie kolorystyka, szarość skał, wybijajacy sie niebieski kolor i zielony akcent roślinki w słońcu.
Akurat to, że błękitny malunek płytek i zielona roślinka wybijają się z tła spowodowało dodanie tak mocnej winiety.
W oryginale tak się wybijają
Dziękuję za komentarze![]()
Kapliczka znakomita, pięknie podana, ładne światło i dobra kompozycja. Jakoś większe wrażenie robią na mnie takie fotki, niż eksperymenty z architekturą. Ale to moje prywatne zdanie![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dziekuję
Każdy coś tam lubi, niektórzy naturalne, subtelne kadry, niektórzy ekstremalną obróbkę lub HDRy.
Ja staram się popróbować wszystkiego (no, prawie).
Fotka z kapliczką została w galerii skomentowana jako wakcyjny pstryk.
Bardzo słusznie zresztą, właśnie tym jest, wakacyjnym pstrykiem ale czy to jakaś wada?
Mnie się ten ostatni "wakacyjny pstryk" bardzo spodobał, właśnie dlatego że takie proste, niekombinowane, miejsce ma swój urok i jest to rewelacyjnie (prosto) pokazane...
Pozdrawiam
PS winieta MZ bardzo pasuje do tej foty...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania