Bardzo fajna fotorelacja z Fatimy. Wszystkie zdjęcia super, a najbardziej podoba mi się Pielgrzym. Opisy jak zwykle - sama przyjemność oglądania.
Bardzo fajna fotorelacja z Fatimy. Wszystkie zdjęcia super, a najbardziej podoba mi się Pielgrzym. Opisy jak zwykle - sama przyjemność oglądania.
Ostatnia scenka jest OK, ja na to mówię "ludzie, których nie ma"Świetnie wypatrzone, montaż też niczego sobie. Na "muratorach" to ja się kompletnie nie znam i wszystkie oglądam z przyjemnością, nie zawsze komentując.
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
Muratory świetnie wypatrzone i ujęte. Wspomnień z Português zazdroszczę. Ostatnie trochę chaotyczne, dopiero opis porządkuje.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Z ostatniej serii zostawiłbym dwie pierwsze foty. Bardzo fajne.
Podoba mi się architektura sakralna, z jej rozmachem, klasyczny styl południowy z kolumnadą, której ogrom przytłacza i przypomina człowiekowi, że jest tylko pyłem marnym na tej ziemi. Takie swoiste "memento mori" - w wydaniu architektonicznym. Reportaż z Fatimy bardzo udany. Obrazki uliczne też fajne. Podobają mi się ich kolorowe stroje.
Pozdrawiam
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Dziękuję za komentarze
Dość zajęty jestem w tym tygodniu więc wstawię coś z zeszłego roku
Kościół w pełnym słońcu
Wiem, wiem, kiedys już było...![]()
Witam,
Ostatnia fotka bardzo fajna, natomiast MZ (może to efekt prostowania) po prawej stronie cień na ścianie w dolnej partii zdjęcia psuje całą kompozycję, niestety od razu rzuca się w oczy i sprawia wrażenie że "coś" z budynkiem jest nie tak. Obciąłbym 1 cm z prawej żeby się tego pozbyć. Ot taka uwaga kompletnego laika jeżeli idzie o architekturę...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 13.08.08 o 16:06
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Moim zdaniem brak prostowaiaFrontalna ściana leci na lewo. I z zupełnie innej beczki - w jakim to jest stylu zbudowane???
Ludziki specjalnie dla Rafała:
Komu rybkę, komu?
Niestety, rybki zjadał lew morski bo publika nie chciała![]()
Poprzednie usunąłem z galerii więc pewnie już nie widać go w poscie powyzej.
Przespałem się z nim i raczej do galerii mi nie pasuje
Wrzucę ten plik kiedyś do swojego wątku ale zalinkuję z jakiegoś serwerka.
Teraz próba streeta
Partyjka w cieniu
Staruszków ustrzeliłem na Castelo de São Jorge w Lizbonie.
Turyści kłębili się wokół a oni spokojnie, w kąciku rozgrywali partyjkę.