Strona 49 z 88 PierwszyPierwszy ... 39474849505159 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 874

Wątek: Fotki rocco

rocco
    Gość
    Ciąłem ale jakoś mi nie podchodziło...
    Robiłem różne przymiarki do tego kadru i tak wydalo mi się najciekawiej.
    Nawiasem mowiąc, mnie akurat bardziej lerzy to jak poprzednie
    Wiem, tam jest kolor i fajnie się światło miesza (nawet podbilem tam trochę nasycenie) ale mnie kolor tylko rozprasza.
    Tu jest czysta forma i tyle.
    Lucca, gołąbka przygasiłeś, fajnie mu tak ale wydaje mi się, że coś się z ostrością stało
    Zerknij na miejsca, gdzie jest dużo drobnych szczególów, na piorka na szyi, na kamienie, cos tam jest nie tak.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Zerknij na miejsca, gdzie jest dużo drobnych szczególów, na piorka na szyi, na kamienie, cos tam jest nie tak.
    No tak.Tak to jest jak do gotowej akcji wrzucam 500 gramowa fotke(powinienem wyostrzenie pominac)Mea Culpa.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Kurczę, ja tak OT - oj szalejesz w tym wątku, szalejesz (ale tak pozytywnie ). U mnie fotograficzna zapaść, niby mam co wstawić, a nie mam kiedy wrzucić na serwer.

PS Nie myślałeś o jakiejś swojej internetowej fotograficznej galerii?
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrólik Zobacz posta
    Kurczę, ja tak OT - oj szalejesz w tym wątku, szalejesz (ale tak pozytywnie ). U mnie fotograficzna zapaść, niby mam co wstawić, a nie mam kiedy wrzucić na serwer.

PS Nie myślałeś o jakiejś swojej internetowej fotograficznej galerii?
    He, he, dziekuję Ci za dobre słowo
    Z tym "szaleństwem" to chyba lekka przesada, nie dalej jak wczoraj zarobiłem pałę a nawet zero. Właśnie się zastanawiam czy nie "przeczyścić" swojej galerii...
    Strony nigdy nie planowałem, tym bardziej teraz bo przed chwileczką właśnie przeczytałem w innym wątku:
    ...90% adeptow kupujac aparat na drugi dzien zaklada wlasna strone wstawia foty(podpisane) i jest juz profi.
    Już przed wojną ludziska mówili:
    Nie pchaj się na afisz...

Czekam natomiast na Twoje prace. Jeśli masz coś nowego, to nie zwlekaj, wrzucaj tu, zawsze z przyjemnoscią je oglądam i zawsze znajduję w nich coś nowego i inspirującego
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 4.08.08 o 10:55

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Wrzuciłam śmieszkę potem dopiszę coś do wątku. Teraz uciekam na motor

PS potem coś Ci wyślę na priv odnośnie galerii
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Rocco, długo nie zaglądałem do Twojej galerii. Po kasacji konta Woytec60 (może sorry' że przypominam) wstawiałeś z powrotem swoje zdjęcia. A ja odgrzewanych bułeczek nie lubię. Dałem sobie "na wstrzymanie" z Twoimi fotkami. Potem szybko (jak dla mnie) zmieniałeś aparaty, co było i ciekawe i irrytujące i nie wiem jeszcze jakie... No i dzisiaj zajrzałem do Twojego wątku. Masz świetne, świeże zdjęcia, gratuluję. Nawiązując do zmiany aparatów chciałem podkreślić iż to, że fotki kolejny raz urzekają świadczy o tym, że jesteś dobrym fotografem, który potwierdza teorię, iż nie aparat robi zdjęcia, tylko człowiek. Oby tak dalej!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez paszczol Zobacz posta
    Rocco, długo nie zaglądałem do Twojej galerii. Po kasacji konta Woytec60 (może sorry' że przypominam) wstawiałeś z powrotem swoje zdjęcia. A ja odgrzewanych bułeczek nie lubię. Dałem sobie "na wstrzymanie" z Twoimi fotkami. Potem szybko (jak dla mnie) zmieniałeś aparaty, co było i ciekawe i irrytujące i nie wiem jeszcze jakie... No i dzisiaj zajrzałem do Twojego wątku. Masz świetne, świeże zdjęcia, gratuluję. Nawiązując do zmiany aparatów chciałem podkreślić iż to, że fotki kolejny raz urzekają świadczy o tym, że jesteś dobrym fotografem, który potwierdza teorię, iż nie aparat robi zdjęcia, tylko człowiek. Oby tak dalej!
    święta racja kurde zapisuje się na kurs foto
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

rocco
    Gość
    Dziękuję bardzo za dobre slowa, dobrzy z Was ludzie, pocieszycie...

Paszczol, nie ma tak dobrze, mam jeszcze kilkanaście starych, już opatrzonych, które mam zamiar ponownie dodać do galerii.
    Czekam tylko na sprzyjający moment

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    przymknę oko

Mieszka w
    Poznań/Przeźmierowo
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Srak,czyli że gołąb jest ok...ale gołębie takie zwykłe już są...jednak fota poprawna.

Co do "Sun" dla mnie bardzo fajne,podoba mi się.A kolor jak wygląda?Zapewne nie żółty ale kolorowe mogło by zrobić również ciekawy efekt...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów