Strona 43 z 88 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 874

Wątek: Fotki rocco

rocco
    Gość

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    43
    Moja galeria
    Jako odbiorcy ciężko mi powiedzieć z całąpewnością kto to jest. Najprawdopodobniej żebrak, bezdomny, a może wieczny buntownik przemierzający Europę poraz kolejny wszerz i wzdłuż?

W zdjęciu widzę największy potencjał w kontraście czarnej postaci i jasnego otoczenia.

Dobre
    MK

rocco
    Gość
    Dziękuję za komentarz

Cytat Zamieszczone przez wujek.samo.h Zobacz posta
    J
    W zdjęciu widzę największy potencjał w kontraście czarnej postaci i jasnego otoczenia.
    Otóż próbowałem i tak. Wychodziło coś w stylu "murzyna na dnie Morza Czarnego" (bez żadnych podtekstów).
    Jakkolwiek z tłem postać kontrastowała rzeczywiście dobrze, to włosy, skóra i czarna kurtka zlewaly się w jedną plame czerni, praktycznie pozbawioną szczegółów.
    Zostawiłem więc te trochę koloru, bo nie ma tu pstrokatych, odwracających uwage od postaci, barw.

PS
    Tak, to żebrak, jeden z olbrzymiej rzeszy na lizbońskich ulicach.
    Poza tym mialem wrazenie, ze jest pod wpływem narkotyków, gdy się poruszał, robił to bardzo wolno, wręcz ospale i jakby brakowało mu koordynacji ruchowej.

| OlyJedi Awatar krzwoj
    Mieszka w
    Heidelberg
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    ....
    Poza tym mialem wrazenie, ze jest pod wpływem narkotyków, gdy się poruszał, robił to bardzo wolno, wręcz ospale i jakby brakowało mu koordynacji ruchowej.
    Był to albo wpływ narkotyków u żebraka albo umiejętność oszczędzania energii u bezdomnego - z reguły tacy ludzie do perfekcji mają opanowaną tę umiejętność. Przysłowiowy jeden posiłek (o ile w ogóle jest) dziennie musi starczyć im na jak najdłużej.

Zdjęcie bardzo ładne.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    ładny zapis z podróży...różnorodna tematyka. Przyjemnie się ogląda.

Poddałbym się tresurze tym miłym Paniom z fotek...

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez lessie Zobacz posta
    ł

Poddałbym się tresurze tym miłym Paniom z fotek...
    Oo, ja też

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar K_Puchatek
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lessie Zobacz posta
    ładny zapis z podróży...różnorodna tematyka. Przyjemnie się ogląda.
    Podpisuję się obydwoma rękami...

Szczególnie foty z delfinarium/fokarium są po prostu rewelacyjne, zresztą nie będę opisywał wszystkich - jak dla mnie bardzo wysoki poziom i świetne ujęcie - BRAWO !!! (podziwiam i trochę zazdroszczę ).
    Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Z przyjemnością Wojtek, śledzę Twój urlopowy wątek. Bardzo ładne zdjęcia, starannie dobrane i równie starannie podane. Widać, że nie wstawiasz przypadkowych wakacyjnych pstryków, tylko zdjęcia, nad którymi zanim wcisnąłeś spust, myślałeś. To bardzo cenne. Mam nadzieję, że masz jeszcze niezły zapasik i będziesz raczył nasze oczy kolejnymi.
    Pozdrawiam.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

rocco
    Gość
    Dziękuję Wam bardzo za komentarze

Jeszcze trzy kadry dla miłośników tramwajów:

http://img371.imageshack.us/img371/2016/tr1ua9.jpghttp://img371.imageshack.us/img371/3725/tr2qk2.jpghttp://img371.imageshack.us/img371/8905/tr3zq8.jpg

Sporo bałaganu w kadrze, jak to w mieście

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar magnum
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Lubię pojazdy szynowe, fotki z tramwajami mi się podobają.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów