Most świetny. Delfin i "piratki" także. Bardzo sympatyczne kadry.
Most świetny. Delfin i "piratki" także. Bardzo sympatyczne kadry.
Ostatnio edytowane przez Ggrzesiek ; 27.07.08 o 23:00
Słonie fajne, przesympatyczne![]()
Most również (skomentowałam w Galerii).
A te z delfinami... sorki ale dla mnie taka typowa turystyczna pokazówka. Pewnie identyczne kadry zrobiły setki turystów stojacych obok Was.
(takie moje odczucie i szczera wypowiedź)
Wojtek
Nie będę wypowiadał się nad poszczególnymi zdjęciami - bo masz ich zbyt wiele...ale tak ogólnie to regularnie wątek przeglądam i większość mi się bardzo podoba - trzymaj tak dalej a nawet daj z siebie więcej...
Pozdrawiam serdecznie
P.S. I dodatkowo przy okazji - piątka z plusem za życzliwą postawę wobec wszystkich nowych adeptów fotografii.
"Gdyby teoria sprawdzała się w praktyce nie musielibyśmy praktykować sprawdzianów teoretycznych teoretycznie bardzo praktycznych, ale w praktyce niesprawdzalnych..."
Pewnie tak
Fotki wstawiłem bo pokaz zrobił na mnie bardzo duże wrażenie.
Delfiny mogę oglądać pasjami, nigdy nie opuszczam pokazu jeśli tylko jest gdzieś w okolicy. Tego dnia były dwa, o 11-tej i 14-tej.
Byłem na obu
A fotki są w wątku nie w galerii to mogą sobie być.
Do galerii dałem tylko jedno, MSZ najfajniejsze
PS
Andrzeju, dziekuję bardzo![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 27.07.08 o 23:47
Wojtek, ludziom się zdjęcia z delfinami podobają, więc chyba podzielają Twoją pasję![]()
Mam nadzieję, że podzielają bo mam zamiar jeszcze coś wstawić![]()
Ale jazda! - świetnie uchwycona!!![]()
Było wesoło, ludzko i zwierzęco to teraz na poważnie, technicznie , symetrycznie i sterylnie
Więzy...
![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 28.07.08 o 00:39
patrze, ogladam, mysle, znowu patrze, znowu ogladam i znowu mysle... i juz wiem..... dlaczego niebo na gorze jest czarne?
(zazdrosc mnie po prostu zzera i tyle)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++