Ostatnie bdb. Ładny "boke".
Ostatnie bdb. Ładny "boke".
Bardzo mi miło, dziękuję
Wszystkie trzy to Nikkor 10,5 f/2.8 fisheye
Znów tak się składa, ze zaraz po standardowym zoomie nabyłem fiszaja, lubię to szkiełko![]()
Rocco a zjakiej to puchy?
Nikon?
Prawie, to Fuji S5 Pro czyli Nikon D200 z matrycą Fuji
PS
Kowal73, czemu usunąłeś post?
Fakt, na Nikona za ładne, z Nikona jest tylko pucha, serce to Fuji![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 21.05.08 o 15:06
Z zaint eresowaniem będę oglądał Twoje dalsze fotki..........ciekaw jestem efektów jakie daje nowa 'puszka"![]()
Aaa, to zainteresowanie wzbudza puszka a nie moje fotki?
OK, rozumiem![]()
Kolory bardzo ładne i ostrośc też dobra. Szkoda troszkę, że "z góry"zrobione. Może należało obejśc kwiat i tak kadrowac, żeby nie bylo w nim tak tłoczno...(oczywiscie msz)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Oczywiscie pisałam na temat zdjęcia..."Kolorowy zawrót głowy"![]()
Ostatnio edytowane przez helenae ; 21.05.08 o 20:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
Dzięki za komentarz.
Centralny kwiat sfotografowny jest z góry jeśli można tak to określić bo
rósł akurat na boku krzewu. Rododendron jest tak dziś obsypany kwiatami naokoło, że znalezienie lepszejj pozycji było raczej trudne
Poza tym to tylko testowalem nowego fiszaja, tym obiektywem zmiana położenia o pół centymetra skutkuje "złapaniem" nieba, ziemi czy czegoś, równie niepożądanego. to w końcu 180 stopni. Akurat nie był to najleszy obiektyw do tego rodzaju fotki albo, mówiąc inaczej, wybrałem sobie kiepski temat do testowania fiszaja. Jednak dziś padało od rana i nie chciało mi się ruszyć dalej, niż do ogrodu![]()
Rocco, taki masz fajny aparat, a jakieś badyle fotografujesz. Bierz tyłek w troki i do focenia ludzików marsz.
Nie lubię...
To już wole stare chałupy czy kościoly.