Łabędzie ładne, górny lepszy. Jakby się specjalnie puszył przed aparatem.![]()
Łabędzie ładne, górny lepszy. Jakby się specjalnie puszył przed aparatem.![]()
On sobie dostojnie żeglował na wietrze, podniesione skrzydła pracuja jak żagle.
Pewnie, jest bardziej efektowny ale ten drugi też mi się spodobał. Ma taką żołtawo-brązowawą kolorystykę i szary dziób.
Nie znam się, pewnie to taka odmiana.
ajajajaj, jedno z najlepszych (mz) twoich zdjec. ciesze sie, ze je widze ponownie, ale dostaniesz zolta kartke jak zaraz nie zaczniesz robic i wrzucac nowych zdjec
widze, ze nie pokusiles sie o lekkie prostowanie-mz leci leciutko w lewo. jednym slowem dla mnie bomba.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Były nowe, "Wiosennie", dwa łabądzki, "Sierpówka"...
Na razie nigdzie dalej się nie wybiorę w domu mam trudną sytuację.
Co tego czy leci to nie mam przekonania
Oglądalem fotkę na wszystkie strony z włączoną siatką i nie byłem pewny.
Tyle tu krzywizn i ukośnych linii że się pogubilem. Horyzontu nie widać, "umbrelle" wydymają się w prawo bo wiało, wziąłem za wzór kawałek chodnika, widoczny w prawym, gornym rogu i na niego ustawiłem.
Faktycznie, patrząc po linii leżaków jakby trochę leci ale czy na pewno?![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 13.04.08 o 17:49
ja wyobrazilem to sobie tak:
linia od czubka parasolki (oczywiscie przez srodek) do samego jej dolu-mozesz przylozyc cokolowiek do monitora,np kartke papieru. najlepiej oczywiscie widac na pierwszej najwiekszeja skoro caly rzad za nia jest tak samo pochylony, to przyjalem za pewnik, ze cala fota sie odchyla lekko-takie wrazenie, wiec sprawdzilem...
ale moze byc, ze sie czepiam i racji nie mam![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Może to ja nie mam racji?
Chociaż gdy przygotowywałem tę fotkę to przechyliłem ją tak, jak pisałeś.
Jakoś nienaturalnie mi wyglądało więc zrobiłem tak, jak widać.
Mnie egzotyczne widoki zawsze się podobały. Nie tylko egzotyczne.
Dawaj dalej.
Lubię kolorowe skarpetki. Każda inna. http://www.formatfoto.pl/
Leci w lewo, widać to po choinach (czy co to za cholery).
parasole?
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.