całkiem przyjemne właściwości tego szkiełka, ładna go, kolor czrwieni też całkiem przyzwoicie oddany a i do kompozycji kadru przyczepić się nie można bo dolne listki ładnie zamykają spód kadru. Pozdrawiam.
całkiem przyjemne właściwości tego szkiełka, ładna go, kolor czrwieni też całkiem przyzwoicie oddany a i do kompozycji kadru przyczepić się nie można bo dolne listki ładnie zamykają spód kadru. Pozdrawiam.
Dziękuję Wiejo
Nieco starsza fotka:
Wieczór na przystani
![]()
Witam
Przywiędła piękność - temat stary jak... zachód słońca, ale w ładnym, plastycznym wydaniu. Na ile efekt końcowy to zasługa obiektywu, a na ile obróbki?
Pozdrawiam
Dziekuję
Efekt końcowy...czy ja wiem?
Oryginał jest w kolorze, oczywiście.
Jest równie miękki bo takie było światło. Obróbka to mieszanie kanałów przy tworzeniu BW.
Teraz znów fotka z zeszlej jesieni, gościła już tu na forum ale to jedna z moich ulubionych
Taniec
PS
Udalo mi się wstawić zdjęcie do galerii za czwartym razem, trzy razy wywalalo komunikat o blędzie a potem weszło![]()
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Taki sobie żarcik...
Fontanna w wilanowskim parku
Jakość trochę nie teges, "kliszowy" kompakt ale pomysł taki miałem![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 4.04.08 o 10:13 Powód: Automatyczne scalenie postów
Znów to, co tygrysy lubią najbardziej, architektura:
Wieża
Leci trochę![]()
Z podróży
I znowu turyści....
![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 6.04.08 o 08:43
Taniec bardzo ładny - nic dziwnego , że ulubiona - Wojtek kiedy jakieś nowości??????![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 8.04.08 o 08:11 Powód: Automatyczne scalenie postów
Następne z podróży, na suku w Marakeszu
Stragany z bakaliami
![]()