Dzięki Bodzip, takie testy na spokojnie też mi dobrze wypadłyBardziej miałem na myśli mniej spokojne focenie. Zdarzyło mi się np. zrealizować pewną część zdjęć plenerowych tą sigmą.
Dzięki Bodzip, takie testy na spokojnie też mi dobrze wypadłyBardziej miałem na myśli mniej spokojne focenie. Zdarzyło mi się np. zrealizować pewną część zdjęć plenerowych tą sigmą.
OMD-EM5 II + M. ZD 12-40mm f/2,8 und M.ZD 25 f1,8 + HLD8 oraz nadal E-30... ZD14-54, ZD50 Macro, ZD50-200SWD, ZD 9-18, ZD 14-45, EC-14, EC-20, EX-25, Sigma 30mm f/1,4 EX DC HSM, FL-50, 055X PRO B + 322RC
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 26.02.16 o 18:58
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Bardzo fajne szkło. Z pewnością wypróbuje. Leica 25mm miała okropny problem z aberracją i ostrością. Ciekawe jak Sigma sobie poradzi. Jeżeli utrzyma poziom Olkowego 25mm to będzie hit!
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Ale, że o co chodziNapisałem coś bardzo gupiego niezgodnego z prawdą ?
O czym ma świadczyć ten obrazek ? Ile da rade podpiąć do małego korpusuTeż mogę podobny wstawić z korpusem Panasonika, tylko czy warto ?
Tu raczej chodziło o jeden obiektyw i to dedykowany do danego systemu ? Wypowiedziałem sie jak ten obiektyw "wygląda" w tym systemie z podanym tu przykładowo korpusem.
Chyba mogłem wyrazić swoje zdanie? co do wygladu. Ffunkcjoinalność to tylko na podstawie zdjęć...
Edit.
Nie wątpię, że te zestawy (na obrazkach) da się... używać w praktyce...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 26.02.16 o 20:55