Zakładam wątek turystyczno-krajoznawczy. Czasem trza się ruszyć w plener, a ostatnio wrzucam tu tylko brudnomiejskie klimaty.
1. Pofalowany horyzont
2. Pod mostem
Zakładam wątek turystyczno-krajoznawczy. Czasem trza się ruszyć w plener, a ostatnio wrzucam tu tylko brudnomiejskie klimaty.
1. Pofalowany horyzont
2. Pod mostem
Pofalowany horyzont podoba mię się. Pewnie dlatego, że format total niekrajobrazowy. I przez to fota fajna.
Mi się oba podobają. Pofalowany horyzont bardziej. Podoba mi się, jak widzisz świat i jak go uwieczniasz, bardzo charakterystycznie. Drugie też dobre, światło i cienie świetne, ale mniej porywające od pierwszego.
Pzdr
Witam
Temat godny pochwały, a zdjęcia jeszcze lepsze. Zwłaszcza pierwsze. Bardzo mi się podoba. Trafia dokładnie w mój gust. Skromne, a bardzo wciągające.
Pozdrawiam
ja polknałem to inaczej bylo kiedys tak (jak na 1) a teraz jest tak (jak na 2) widac ile stracilismy, ile zyskalismy ..pomysl na +
horyzont- ciekawy plastyczny kształt, oszczędne w barwach i spore w wymowie. Fajny kadr.
W zdjęciu pod mostem podoba mi się jego bieg przez kadr i architektura podkreślona miękkim słoneczkiem. Pozdrawiam.
pasuje do piosenki![]()
było sobie życie
Cieszę się, że spodobał się horyzont, miałam pewne wątpliwości natury technicznej (cały czas je mam). Dzięki za komentarze.
Temat fajny...........lubię fotki z Polski.Te,które zaprezentowałaś niestety mi się nie podobają.Doceniam oszczędną formę ale wg mnie to banalne pstryki.jest jednak wielce prawdopodobne,że ja się nie znam![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.