E tam Voovoo od razu nie znam - różnie patrzymy na świat, to chyba normalne![]()
E tam Voovoo od razu nie znam - różnie patrzymy na świat, to chyba normalne![]()
Mnie zdecydowanie przypadł do gustu obrazek "Pod mostem". Znów chyba odczuwam tęsknote za słońcem i jego przyjemnym ciepłem... A na pierwszym zdjęciu tak ponuro... Zupełnie nie na mój dzisiejszy nastrój![]()
A tu specjalnie dla Rocca, którego w innym mym wątku smucą smętne nastroje.
Może nie jest zbyt lotne technicznie ale fajny moment to był...
W stronę tęczy (podobno można na jej końcu znaleźć garnek złota)
I jak? Znalazłaś?Zamieszczone przez agapiet
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
1 - ma cos w sobie![]()
pzdr
A tam zaraz smutne nastroje. Trzeba pojeździć odrobinę po Polsce i nie trzeba nam szukać klimatów zachodnich, jest ich u Nas dość, tylko trzeba je doceniać. Choćby to urokliwe miejsce, do, którego odwiedzenia zachęcam.
http://img89.imageshack.us/img89/1/albrechtwka5cs9.jpg
Na marginesie, w Łodzi poddałem pomysł spotkania się wiosną w Kazimierzu Dolnym, nikomu klimatów i miejsc na wciśnięcie migawki nie zabraknie.
Pozdrawiam
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Złota nie znaleźliśmy bo ten koniec okazał się dalej niż się wydawało![]()
Dziękuję Ci serdecznie, bardzo miły i nastrojowy kadrZamieszczone przez agapiet
Z tym garnkiem złota to nie chodzi tyle o znalezienie ale o to, zeby mieć z kim iść na koniec tęczy, żeby miec partnera, z którym warto udać się na poszukiwanie własnego szczęścia![]()
Nieeee! Tylko nie to! Klimaty zachodnie niech zostaną na zachodzie, u nas niech będą nasze klimaty, i doceniajmy je!Zamieszczone przez Piotr Grześ
Co do zdjęcia- czy nie za ciepłe kolory? Chyba że to było koło zachodu słońca.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ale o co chodzi z tymi klimatami zachodnimi, bo nie zrozumiałam?
Helmuth, co do światła to miałam zagwostkę, bo z jednej strony dyszcz, z drugiej słońce. Zdjęłam trochę żółtego, może za mało...[/i]