Tez polecam akumulator Hahnel. To calkiem przyzwoity produkt za ludzkie pieniadze![]()
Tez polecam akumulator Hahnel. To calkiem przyzwoity produkt za ludzkie pieniadze![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Starczy na około 500 zdjęć, bez wykorzystania wbudowanej lampy. Nie wiem czy to dobry wynik, ale wystarczający do amatorskiego użytku. Pewnie z czasem będzie gorzej.
Pozdrawiam
Canon 40D, Canon 7D, Olympus E-410, Olympus E-PM2
Potwierdzam, około 500 zdjęć, niektóre nawet z lampą, ale LV było wykorzystywane sporadycznie. Podejrzewam, że gdyby wszystkie zdjęcia robić w tym trybie, to wydajność spadłaby o połowę.
Za e-410 z dwoma obiektywami w październiku dałam 2469,00 na agito.pl, teraz można za 1839,00 zł :/
ale za sprzętem nigdy się nie nadąży
a co do baterii czy ktoś mógłby polecić gdzie można kupić? - oczywiście w rozsądnej cenie
witam!
otrzymalem zamowionego E-410 dualkit.
Cena 1700zl + przesylka gratis.
Duzo wrazen jak na jeden dzien focenia.
Ps.Kupowalem w www.fotozakupy.pl
Jednoczesnie informuje, ze www.fotozakupy.pl organizuja promocje dla forumowiczów tzn rabat na hasło "OlympusClub.pl" a dokładnie chodzi o:
E-3 body - w cenie 4500,-
E-3 + 14-54 - w cenie 6299,-
Zuiko 14-54 - w cenie 1750,-
Dobrze, ze jest taki sklep i tylko dla nas![]()
no to teraz mogę powiedziec ze przepłaciłemZamieszczone przez jones
Ale w tym czasie mój E-3 już dawno mi się zwrócił
więc nie żałuję nic a nic
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Olympus wyciągnął wnioski z rynkowej klapy E1 i stosuje IMHO mądrą politykę cenową. To naprawdę przyzwoita cena za tę korpusję (E3).
Powiem więcej, to doskonała cena.Zamieszczone przez Rafał Czarny
Żaden inny system nie oferuje tak dobrego aparatu w podobnej cenie.
Jeśli chodzi o akumulatorki BLS-1 to polecam zajrzeć tu . Na PREMIUMGOLD do dziś nie mogę powiedzieć złego słowa. Po 3-4ty, ładowaniu wytrzymują tyle co oryginalne. Myślę jednak, że dopiero po jakimś półtora roku użytkowania będzie można o nich (jak i o każdym innym) powiedzieć więcej.Zamieszczone przez Różowy_jeż
a ja za zestaw E3_12-60 sprowadzony ze Stanow dalem prawie 7 tys /3 m-ce temu/
jednak nie zaluje zadnej zlotowki wydanej na E3-super sprzet i super frajda
![]()