eeee panowie nie burać mi tuAutor tematu na pewno zrozumiał już to co chcieliście mu przekazać.
-M - spędziłem na tej stronie chyba z 8 godzinreeeeeewelacja
eeee panowie nie burać mi tuAutor tematu na pewno zrozumiał już to co chcieliście mu przekazać.
-M - spędziłem na tej stronie chyba z 8 godzinreeeeeewelacja
radlakos, chodzi o stronę Amandy?
Jest jeszcze co najmniej kilku autorów z podobnie rewelacyjnymi zdjęciami dzieciaków.
dokładnie, jak masz o się podziel, może wstaw do ciekawych stron, bo tutaj koledze już wątek wystarczająco zaśmieciliśmy. No chyba , że nie ma nic przeciwko.Zamieszczone przez -M
Dobrym sposobem jest szukanie po kontaktach amandy![]()
W porządku, jeśli zareagowałem zbyt, hm, powiedzmy, obcesowo - serdecznie przepraszam autora wątku; na swoje usprawiedliwienie powiem, że dzisiaj napisałbym to samo, być może w mniej ostrej formie. Pod przedstawionymi dalej opiniami podpisuję się nadal.
I, ku pamięci, dla siebie, dla innych i dla autora wątku - zdjęcia robi się dla siebie, nie dla forum, nie dla plfoto, nie dla flickra i setek innych galerii, ale dla siebie. Przykład? Jedno z moich ulubionych zdjęć nie podoba się prawie nikomu. A mi - koszmarnie bardzo.
No, i chyba tyle.
marudź dalej marudźZamieszczone przez Smerf Maruda
w tej czy innej formie, no może mniej rozlazłej.
ps. Mnie ta fota też się bardzo podoba
dziekuje wszystkim za wypowiedzi i chcialbym tylko powiedziec ze nie chwale sie dzieckiem bo jeszcze jestem bez dzietny... a czy kupilem aparat by nim szpanowac napewno nie a zdjecia hm dopiero sie powoli wszystkiego dowiaduje co i jak np tego ze poprawia sie je jeszcze w programie... no a co do takich mocno dosadnych slow krytyki napewno mnie nie zniecheca... pozdrawiam i mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie lepiej![]()
michal1982
Zamieszczone przez michal1982
No i sypnęło się kilka koncepcji...
Rób zdjęcia dla siebie, a nie dla publiki. Jak ci się fotki podobają, to je rób, po prostu.Zamieszczone przez michal1982
Potem przyjdzie czas na zgłębianie tajników kompozycji i całej reszty - ani się nie spostrzeżesz, jak zauważysz, że rosną twoje wymagania, by ocenić swoje zdjęcie jako dobre![]()
sporo fotografow ma w swoim portfolio zdjecia dzieci.. patrzenie uczy wiele, pytaj siebie, co Ci sie podoba w tej lub tamtej fotografii?
http://www.fonto.pl/dziecko.htm
fajne foty robi na plfoto http://plfoto.com/43800/autor.html
powodzenia