Los Hervideros - na drugim zdjęciu gościa widać, na trzecim bardzo wyraźnie. Przeżył ?![]()
Los Hervideros - na drugim zdjęciu gościa widać, na trzecim bardzo wyraźnie. Przeżył ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
piękne zdjęcia, zachęcają do odwiedzin. Ja jeszcze nie byłem, więc pierwszy raz przede mną. Aż z ciekawości sprawdziłem za ceny wywczasów![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 12.02.16 o 23:20
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Fajne bezdroza.... jedenastka najlepsza.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kosmiczne pejzaże...surowa naturaPoza udeptanymi ścieżkami zawsze najciekawiej...
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Ostatnio edytowane przez robtor ; 13.02.16 o 11:11
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Na ten czas, napiszę: piękne foty serwujesz (reszta później)
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|