Za dużo tego na raz! Na miniaturce najbardziej spodobała mi się pszczoła ale po powiększeniu tak pięknie nie jest. Pomysłowe jest zdjęcie z "piątką" ale niestety trochę na niej ostrości brakuje.
Rady wypisali poprzednicy.![]()
Za dużo tego na raz! Na miniaturce najbardziej spodobała mi się pszczoła ale po powiększeniu tak pięknie nie jest. Pomysłowe jest zdjęcie z "piątką" ale niestety trochę na niej ostrości brakuje.
Rady wypisali poprzednicy.![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
postaram sie przy kolejnych fotkach juz trzymac sie 800x600
brudny zafarb = brak "żywego" kolorku? czy dominata czegos w tylu brazu? bo nie wiem jak to interpretowac
5 zł, jako ze za tło robił windows media player i monitor + szklanka, troche bylem ograniczony odnosnie lapania ostrosci... niestwty wiem ze nie jest to zdjecie "doskonale", a pszczolka nieostra(full crop), nom ale teraz bedzie juz lepiej
![]()
Tak je widze tak na szybko,co wcale nie znaczy,ze to jest lepiejZamieszczone przez Alleg_pl
Kolejna porcja
na razie jedno, wiecorem wrzuce wiecej... bo uciekam... pogoda sliczna to troche pomeczylem wawel i mewy nad wisłą![]()
z dzisiejszego spaceru w deszczu...
rocco
O wiele lepiej wygląda
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
experymentów dalszy ciag...
Masz ładne miasto do fotografowania![]()
![]()
Możesz trenować
Ps.
Ostatnia fota mi się nie podoba. To moje subiektywne zdanie i chodzi o "charakteryzację" modelki, te szpile i skórzana? spódnisia jakoś nie teges z całością. Ani słodkie, ani kuszące.Nie wiem. Miałam skojarzenie za rosyjskim portalem randkowymAle powtarzam to moja osobista opinia i kto inny może zobaczy co innego.
Pozdrawiam![]()
coś.... coś lekkiego dzis...
...zaryzykowalbym stwierdzeniem,ze jak piórko...![]()
Ostatnio edytowane przez Alleg_pl ; 29.09.08 o 00:34