Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 77 z 77

Wątek: Poczatkujacy uzytkownik OLEK C-750UZ

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Ano dzisiaj dzwonilem do nich akurat... Takze nie maja HOYA ... Jakas Pani oferowala mi filterek B+W za 130zl Brutto I co tu teraz zrobic ? :> Moze jakies jeszcze propozycje ? :>
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

moze koniec wymiany zdan ...

do: asana i Ewci

na tej stronie mozna znalezc informacje o tym, ze HOYA produkuje dwa rodzaje filtrow (w sensie rozmiaru/dlugosci) http://www.photofilter.com/hoya_filt...tm#outstanding

Zgodnie z tym co tu pisza filtry serii Ultra sa wezsze (3mm) i przy ich sprzedazy zalaczany jest specjalny dekielek do nich - tak wiec oboje mieliscie racje a po prostu zupelnie inne filtry ...

Zycze milego dnia ...

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Cinek dzięki ci serdeczne bo już posadzałam się o dośc zaawansowaną chorobę oczu hehehe

Gościu więc ja bym kupiła B&W........skoro to 30 zł róznicy Może wakacje spowodowały , że wszyscy wykupili Hoyę
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

ojjjjjjj.... chyba sie udalo... Mialem na liscie ostatni sklep gdzie zawsze bylo zajete. Wreszcie sie dodzwonilem i przemila Pani powiedziala mi ze jest takowy filterek Tak wiec dzisiaj wyslalem zamowienie.... Zobaczymy czy przyjdzie i kiedy przyjdzie Jesli sie znowu okaze ze nie ma to zakupie B&W. Pozdrawiam
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Witam. Wreszcie dostalem ten filterek ktory tak dlugo szukalem i jestem happy :> Tak jak ktos to kiedys powiedzial sklepy w Krakowie sa naprawde spox - teraz i ja sie z tym zgadzam. Jedeny sklep, w ktorym byl takowy filterek to www.foto-nova.com.pl . No to teraz wszystko jest juz wporzo :> POZDRAWIAM

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    witam,
    jestem baaardzo pocztkujacym userem olka c 750(1 mies ).
    czytalem caly post i chce sobie kupic tulejke i jakies filtry.

Jako ze aktulanie jestem w us, to mam mozliwosc kupienia chyba taniej(chyba ).
    Ponizej zamiszczam link do www ebay.com i bardzo ladnie prosze o pomoc.

http://photography.listings.ebay.com...istingItemList

Dodam ze od czasu do czasu lubie pojechac na jakis rajd samochodowy
    i popstrykac zdjecia.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
    Moge sie odwdzieczyc w ten sposob:

moge kupic jakis drobiazg(do 100$), wystawic aukcje na allegro(dla zabezp, wracam dokl 8 pazdz).

PS.wlasnie takiego forum szukalem ,bardzo mi sie tutaj podoba
    C-750 UZ+32+256MB

Rookie

Blue ZR7 ;]

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Mysle ze warto dokupic jakis konwerter szerokokatny dobrej firmy np Raynox, ewentualnie oryginalny Olympusa.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów