Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 77

Wątek: Poczatkujacy uzytkownik OLEK C-750UZ

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Montaz filtrow, montaz konwerterow Tele i Wide, oraz ewentualnie ochrona ubiektywu przy zastosowaniu filtra UV.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Witam... To znowu ja W zwiazku z tym ze nigdzie nie mozna dostac filtra UV HOYA HMC SUPER albo nawet samego HMC to co byscie proponowali na zastepstwo tego ? Jakosciowo i cenowo zeby bylo mniej wiecej to samo ? Wiem ze KING odpada..... Wiec jest cos co mogloby zastapic tego hmc super ??? A tak wogole co sie dzieje z tymi filtrami ze nigdzie nie mozna ich dostac ? Pozdrawiam
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Siła reputacji
    22
    Moja galeria

Re: ...

Cytat Zamieszczone przez GoSciU
    Witam... To znowu ja W zwiazku z tym ze nigdzie nie mozna dostac filtra UV HOYA HMC SUPER albo nawet samego HMC to co byscie proponowali na zastepstwo tego ? Jakosciowo i cenowo zeby bylo mniej wiecej to samo ? Wiem ze KING odpada..... Wiec jest cos co mogloby zastapic tego hmc super ??? A tak wogole co sie dzieje z tymi filtrami ze nigdzie nie mozna ich dostac ? Pozdrawiam

moze tutaj cos znajdziesz

| OlyJedi
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Dziwie sie, ze nie mozesz nigdzie dostac filtrow Hoya wydawalo mi sie, ze sa dosc powszechne w sklepach

Dzis otrzymalem zwrot pieniazkow za filtr Musze pochwalic fotozakupy za solidnosc. Zostaly mi takze zwrocone pieniazki za przesylke, ktora musialem wczesniej oplacic mimo zapewnien, ze bede ja mial za darmo Sklep nie robil zadnych problemow. Troszke to trwalo ale pieniazki juz mam i rozgladam sie za innym filtrem. A filtra Hoya polarka 52 super oczywiscie nie polecam bo nie mozna nalozyc nań dekielka ani nakrecic innego filtra

pozdr
    C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek

www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

dzwonie do kazdego sklepu ktory znajde w necie i nigdzie nie ma tych filtrow.... i nie wiem wlasnie co sie dzieje i co zrobic
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Giełda w Warszawie w niedzielę w Stodole - pełen wybór filtrów przeróżnych nietylko Hoya tam również przemili panowie doradzą co i jak z tymi filtrami - polecam
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Ktos mi mowil ze i tam teraz nie ma tych filtrow wiec narazie poczekam jeszcze troszka...

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

...

Tak jak pisalem juz wczesniej nigdzie nie mozna dostac filtrow HOYA HMC SUPER. Obdzwonilem pol Polski i nigdzie nie ma. W Stodole tez nie moglem nabyc. Wiec kieruje do was pytanko czy jest jakis inny filterek UV ktory bedzie jakosciowo mniej wiecej taki sam jak ta HOYA - cenowo mniej wiecej tez ? Bo B+W to juz chyba sa duzo drozsze ? Bede bardzo wdzieczny za jakies info na ten temat.... Pozdrawiam

Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Spróbuj na www.fotozakupy.pl. Ja swojego UV Hoya HMC Super 55 nabyłem tam bez żadnych problemów ok. 3 tygonie temu (cena chyba 96zł).
    C-770UZ + adapter + UV Hoya HMC Super

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    A jeszcze proponuję filtry z górnej półeczki B&W. Gościu polecam ci sklepy Fotokonsorpcjum w Warszawie mają chyba stronę internetowa - sklep mają w CH Targówek, lub Profilab przy Hali Mirowskiej lub na Wolskiej. Jeju no nie wiedziałam , że taki problem z tymi filtrami ja chyba miałam szczęście bo zawsze na giełdzie jest to co akurat potrzebuję.
    Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów