Montaz filtrow, montaz konwerterow Tele i Wide, oraz ewentualnie ochrona ubiektywu przy zastosowaniu filtra UV.
Montaz filtrow, montaz konwerterow Tele i Wide, oraz ewentualnie ochrona ubiektywu przy zastosowaniu filtra UV.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Witam... To znowu jaW zwiazku z tym ze nigdzie nie mozna dostac filtra UV HOYA HMC SUPER albo nawet samego HMC to co byscie proponowali na zastepstwo tego ? Jakosciowo i cenowo zeby bylo mniej wiecej to samo ? Wiem ze KING odpada..... Wiec jest cos co mogloby zastapic tego hmc super ??? A tak wogole co sie dzieje z tymi filtrami ze nigdzie nie mozna ich dostac ? Pozdrawiam
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Zamieszczone przez GoSciU
moze tutaj cos znajdziesz
Dziwie sie, ze nie mozesz nigdzie dostac filtrow Hoyawydawalo mi sie, ze sa dosc powszechne w sklepach
![]()
Dzis otrzymalem zwrot pieniazkow za filtrMusze pochwalic fotozakupy za solidnosc. Zostaly mi takze zwrocone pieniazki za przesylke, ktora musialem wczesniej oplacic mimo zapewnien, ze bede ja mial za darmo
Sklep nie robil zadnych problemow. Troszke to trwalo ale pieniazki juz mam i rozgladam sie za innym filtrem. A filtra Hoya polarka 52 super oczywiscie nie polecam bo nie mozna nalozyc nań dekielka ani nakrecic innego filtra
![]()
pozdr
C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek
www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke
dzwonie do kazdego sklepu ktory znajde w necie i nigdzie nie ma tych filtrow.... i nie wiem wlasnie co sie dzieje i co zrobic
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Giełda w Warszawie w niedzielę w Stodole - pełen wybór filtrów przeróżnych nietylko Hoya tam również przemili panowie doradzą co i jak z tymi filtrami - polecam![]()
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Ktos mi mowil ze i tam teraz nie ma tych filtrow wiec narazie poczekam jeszcze troszka...
Tak jak pisalem juz wczesniej nigdzie nie mozna dostac filtrow HOYA HMC SUPER. Obdzwonilem pol Polski i nigdzie nie ma. W Stodole tez nie moglem nabyc. Wiec kieruje do was pytanko czy jest jakis inny filterek UV ktory bedzie jakosciowo mniej wiecej taki sam jak ta HOYA - cenowo mniej wiecej tez ? Bo B+W to juz chyba sa duzo drozsze ? Bede bardzo wdzieczny za jakies info na ten temat.... Pozdrawiam
Spróbuj na www.fotozakupy.pl. Ja swojego UV Hoya HMC Super 55 nabyłem tam bez żadnych problemów ok. 3 tygonie temu (cena chyba 96zł).
C-770UZ + adapter + UV Hoya HMC Super
A jeszcze proponuję filtry z górnej półeczki B&W. Gościu polecam ci sklepy Fotokonsorpcjum w Warszawie mają chyba stronę internetowa - sklep mają w CH Targówek, lub Profilab przy Hali Mirowskiej lub na Wolskiej. Jeju no nie wiedziałam , że taki problem z tymi filtrami ja chyba miałam szczęście bo zawsze na giełdzie jest to co akurat potrzebuję.
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest