Powiem Wam szczerze, że też się dałem zapędzić w tę pogoń za króliczkiem, w ten onanizm sprzętowy i biegunki dostawałem bo koniecznie chciałem zmienić korpus na młodszy,a jak już zobaczyłem pierwsze zdjęcia Pen F'a to się mało nie pos... no...
Maltretowałem już jednego forumowego Kolegę pytaniami o wyższość G5 nad E-M10 i na odwrót, jeździłem po fotojokerach i innych i macałem sprzęt.. I wreszcie się porządnie pierdykłem w czoło i przypomniałem sobie, że i tak nie poprawi to moich zdjęć i tak bez większego zachwytu moi odbiorcy rzucą okiem na relację z takiej czy innej imprezy nie zależnie od tego czym zrobię fotki i przejdą nad tym do porządku dziennego. Dokupiłem trzecią Sigmę, jeszcze dokupię szeroki kąt ze względu na brak ogniskowych i koniec. Dojadę mojego poczciwego Panasa i potem albo E-M1 albo Pen F (możliwe, że wtedy to już będzie Mark VIII). Życie pokaże.
A wracając do wątku. Nadal jestem zakochany w tej puszce ze względu na wygląd nie zwracając uwagi na specyfikację techniczną![]()

Odpowiedz z cytatem