Może numeruj fotki, bo łatwiej się odnieść. No mnie na przykład zaintrygowały ławki umiejscowione przed tym pałacykiem (?). To na nich nie posiedzisz, tylko od razu kładziesz się i opalasz?
Może numeruj fotki, bo łatwiej się odnieść. No mnie na przykład zaintrygowały ławki umiejscowione przed tym pałacykiem (?). To na nich nie posiedzisz, tylko od razu kładziesz się i opalasz?
PENTAX
Na ten wątek czekałem, oglądam, czytam, podziwiam...![]()
Jak tak patrzę na tą ostatnią fotkę myślę, że chyba to kraj dla mnie. Murzyneczka na wcześniejszej też super
, w ogóle fajne zdjęcia Panie robisz ale do tego już się przyzwyczailiśmy
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Preferuję wyjazdy organizowane przez biuro podróży
Bolama była stolicą całej Gwinei - Bissau od 1879 do 1941 roku, ze względu na niewystarczającą ilość wody pitnej przeniesiono stolicę do miasta Bissau. W wyniku walk partyzanckich w 1974 Portugalczycy oddali władzę i się wynieśli, ludzie zajmują się głównie rybołóstwem i drobnym handlem. Część budynków zagospodarowano, a część stoi pusta z których wieczorami wylatują olbrzymie stada nietoperzy.
Na lądzie sytuacja jest trochę lepsza
Na Bolamie jest nawet czynny posterunek policji
![]()
budynek portowy
![]()
teren jednostki wojskowej
budynek koszar
Pomnik upamiętniający pierwsze lotnicze pasażerskie rejsy Włochy- Brazylia w 1930r ( lot odbywał się etapami, ostatni najtrudniejszy z Bolama przez ocean do Brazylii)
![]()
Ostatnio edytowane przez lisiajamka1 ; 6.01.16 o 17:20
Pieknie,na wszelki wypadek subskrybuje...
Jestem na zawołanie, ale wiesz że jestem twoim fanem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Super wycieczka.![]()
Sporo tam pustostanów.
Widziałem nawet Mini dyskotekę Saboor'a.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jest mi niezmiernie miło, że zaglądacie - dzięki![]()
Bazą wypadową podczas zwiedzania archipelagu Bijagos była wyspa Rubane. Mieszkaliśmy w lodge "Bob Fishing Club" prowadzonym przez sympatyczne małżeństwo Francuzów Sabine i Boba.
kapitan Bob na swym statku
Bob Fishing Club
Kenzo (rasista) - towarzysz porannych spacerów
pożyteczny współlokator
![]()
zawsze świeża rybka np. pyszna barrakuda
![]()