Mi tam ten kościółek się podoba, ciekawe światło i cienie jak z jakiś render z programu 3D.![]()
Mi tam ten kościółek się podoba, ciekawe światło i cienie jak z jakiś render z programu 3D.![]()
Wrzucam kilka fotek mojej kotkiMam nadzieje, ze Wam sie spodobaja.
pzdr
drugie z serii mogło by być niezłe - dopracuj je. Przydało by się coś zrobić z tłem - np przyciemnić, i popracuj nad oczami kociaka. Reszta bez rewelacji
ps. koniecznie numeruj foty
Kotka ładna, fotki nie bardzo... Druga miała by pewien potencjał, ale wszystko sprawia wrażenie, że duża jest rola przypadku w powstawaniu tych zdjęć. Mi się podobają cienie drzew i alejka, ale można było włożyć w to trochę wysiłku, zauważyć że w lewym górnym i lewym dolnym rogu coś włazi w kadr i się tego pozbyć. Starać się w miarę możliwości unikać przepałów... Kościół nie jest zły, ale znowu to samo. Nie mam pojęcia co to jest w lewym górnym rogu, w prawym górym chyba gałąź. Użył bym photoshopa, lub po prostu chlasnął całą górę, a nie zostawiał czegoś takiego.
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Ostatnio przegladalem moja kolekcje zdjec i znalazlem taka oto fotke. Co o niej sadzicie?