Koty chyba są najlepsze z dotychczas zamieszczonych przez Ciebie zdjęć.
Koty chyba są najlepsze z dotychczas zamieszczonych przez Ciebie zdjęć.
![]()
Czyli dalej mogę robić porządki na swoim dysku twardym?![]()
Bardzo fajne kotki![]()
he he fajne kociaki, ładnie skomponowane. Nawet ta przyciężkawa rama nie przeszkadza
Tak to jak na razie najlepsze Twoje zdjęcie na tym forum.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Jakoś umknął mi dotychczas ten wątek. Dla mnie trójka najświetniejsza. Ogólna uwaga - bardzo ładnie komponujesz kadry.
Dzięki Panowie (bo Panie tu chyba nie zostawiły po sobie śladu)Muszę przyznać, że do założenia tego wątku i do uporządkowania swoich fot "zmusiło" mnie oglądanie zdjęć Olymaniaków. No i atmosfera panująca na forum bardzo mi przypadła do gustu
Bo te wszystkie wielkie portale w stylu onePhoto czy Digart - to kombajny straszne. A tutaj tak kameralnie jest... I wszelkie uwagi są bardzo pomocne przy rozwijaniu swoich umiejętności. Po prostu patrzę na swoje zdjęcia nowym spojrzeniem...
Oly Rulez jednym słowem- nie tylko jeśli chodzi o sprzęt a również o ich użytkowników :] A dzisiaj Plumek ZD40-150 od Ciebie przejdzie prawdziwy chrzest bojowy na koszykówce aż sie obawiam czy uda mi się zrobić choć kilka dobrych strzałów heh
Panasonic gx80
latarnia na zdjęciu nr 3 jest świetna ma swój klimat, dziewczyna na plaży miłe zdjęcie bez większych treści, nad torami pomysłowe i zgrabnie wykonane, koty w swoisty dla siebie sposób zapozowały a ponadto dopełniły kadr, wieża nie za bardzo przypadła do gustu, wejście tylko pod kątem planowania kadru, gdzie te dranie trochę tu nie pasuje bo widać, że powietrza w kołach nie brakuje natomiast podoba mi się kontrast pomiedzy nobliwym wyglądem kobiety a nie pasującym do tego rowerem. Pozdrawiam.