Przyjemne zdjęcia, ostatnie - doskonałe
Przyjemne zdjęcia, ostatnie - doskonałe
Dzięki za wpisy - babuleńka niestety wyleciała z ALT Galerii za ilosć punktów "zerrrro" - było 20 głosów, więc połowa na NIE to 10... Ciekawe, że w sumie tak kontroworesyjne zdjęcie...
W tym tygodniu powinnam sie odrobić z różnymi pracami i znów coś wrzucić do wątku - zwłaszcza, że udało mi sie odzyskać 80% ze skasowanych fot... To nauczka, że mam w końcu zrobić z nimi porządek i zarchiwizować
45/ Sahara - zachód księżyca
Świetne niebo. A ta "kupka" to dromader?
Babcia świetna, jaki to obiektyw???![]()
44 i 45 świetne![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
44 - bardzo dobre, ale sporo punktuje za orient; gdyby to była polska babuleńka w polskim zaułku nie byłoby tak atrakcyjne...
45 - rewelacja. Jedyne, czego się mogę czepiać to jakość jpg (jakieś kropki wkoło wielbłąda), może też da się odrobinkę lepiej obrobić... Ale to czepialstwo![]()
Zapraszam do oglądania, komentowania i krytykowania na moim wątku
Witam i cieszę się, że ostatnie foty przypadły do gustu
Tak, ta "kupka" to dromader - śpiacy jeszcze
No i to jest właśnie 7-14... Pokochałam go...
Kszyszczu - mnie sie jednak widzi, że oreintu w tym zdjęciu nie tak wiele i że zdjęcie zrobione w naszych ojczyźnianych warunkach, też miałoby "klimacik"...
A te kropki obok wielbłąda, to jakieś paczki czy cos - fakt - mogłam wypieczątkować
Dziś też postaram się coś wrzucić - może znów przypadnie do gustu?
Tymczasem dziekuję i zapraszam ponownie!
Doskonałe zdjęcia, 44 wymiata - jak z National Geographic. Technicznie doskonałe, a szeroki kąt podkreśla kadr. Zazdroszczę, że to nie moja fota.
Pozdrawiam.
Pora znów zaglądnąć do własnego wątku... Dziękuję za to, ze czasem tu zaglądacie... A jak coś skrobniecie, to już baaardzo miło
Dziś 2 przykładowe zdjęcia z 7-14, kiedy już odżałowałam, ze nie można podpiąć doń filtrów (choćby polarka - oczywiście mowa o jakiejś niemanufakturowej produkcji).
Jakoś nie mam już potrzeby "filtrowania" tego szkiełka
46/Danger!
47/ Atlantyk o świcie
45,46,47 - bardzo fajne widoczki. Już teraz wiem, dlaczego 11-22 "leżał odłogiem".
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959