Dzięki za odwiedziny w moim wątku.
Świątynię jeszcze tu wrzucę - inne ujęcie, a na razie coś mniej przygnębiajacego
41/ Turystki
Wow...przedostatnia fotka jest rewelacyjna!
Pozdrawiam, Jola
Ostatnie totalnie urlopowe, a Pani po lewej ma niezły sprzęt
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Witam jesiennie
Ale czyżby? Wczoraj pogoda była na medal, co skłoniło mnie do testu Sigmy 135-400. Kilka surowych (jedynie pomniejszone i wyostrzone) zdjęć zamieściłam w wątku o tym właśnie obiektywie: TUTAJ.
Natomiast tu zamieszczam foty obrobione.
42/(Ogniskowa 200mm z ręki)
43/(Ogniskowa 400mm z ręki)
Żałuję, że nie miałam wczoraj 35 macro...
Za mysikrólikiem turystki swietne![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
poruszył mnie kadr świątynia i moim zdaniem to niezły dokument czasu, chciałbym wiedzieć gdzie przebywa myślami człowiek order, z serii mew wyróżnia się zdjęcie 38, bardzo sympatyczne z wiewiórką. Kamienisty brzeg piękny plenerek, a turystki robią wrażenie zatrzymaną akcją. Zdjecia z testu obiektywu też wpadają w oko a szczególnie kwiatek.
pozdrawiam Wiejo
Kwiaty robione nowym nabytkiem podobają się
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Oj długo mnie nie było na forum, a w moim wątku też cisza... Cóż... O nieobecnych się nie plotkuje
Na początek jedno zdjątko z mojego 7-14, którym przefociłam ponad 2 tygodnie urlopu... Ten obiektyw mną zawładnąłNo i przy okazji pozbyłam sie dylematów filtrowych
Dla mnie to doskonałość w kategorii szkieł... choć może akurat tego na moim zdjeciu nie widać
44/ Marokańska babuleńka
ostatnie przednie