Zwierzaki rzeczywiście dobre, dobre kadry. Jakie to szkło?
BTW. Ja to bym chciał Defendera... Ale prawo jazdy najpierw trzeba mieć![]()
Zwierzaki rzeczywiście dobre, dobre kadry. Jakie to szkło?
BTW. Ja to bym chciał Defendera... Ale prawo jazdy najpierw trzeba mieć![]()
Zdjęcia ładne, ja jak zwykle przyczepię się do znaku wodnego. A takiego oldskulowego "defa" sam bym chciał![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Dzięki Panowie
Już sie bałam, że mój laptok nie wyrabia, ale jeszcze dzielnie znosi katorgi... Wie, że jego dni są policzone.
Szkło, którym robiłam zwierzęta, to Zuiko 50-200, a wiewiórka dodatkowo z konwerterem EC-14. Body E-330.
Dziś wzięłam nowy nabytek (E-3) na spacer i... wow! To jest maszynka, fiu fiu. Zaraz zmajstruję pieska na spacerku.
Defender... No... to trochę mniejsze od czołgujednak pawko się czasem przydaje
Jutro jadę oglądać motocykl: z a c h o r o w a ł a m, jak się dorwałam w tym roku do skutera![]()
Zapomniałem napisać - świetne ostatnie foty. Zwłaszcza pan z medalami. Kto to jest?
Dla mnie 37 super i następnie medalista![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Jakiś ruch w mym wątku jest
Pan z medalami - jest to chyba Ukrainiec. No i chyba były żołnież Armii Czerwonej... Sporawa miała się tak: w drodze do Czarnobyla mieliśmy Kijów i muzeum II wojny światowej. A że to był 9 maja... to... nie przypuszczałam, że tam ciągle tak hucznie obchodzą Dzień Zwycięstwa. Takich panów tam więcej było...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
I ostatnia fota na dziś i chyba najbliższe dni...
Pierwsze próby z szarym filtremZaczynam qmać o co chodzi - Mariush: dzięki za wątek na ten temat (i za filterki też).
Ostatnio edytowane przez Plumek ; 9.10.08 o 22:08 Powód: Automatyczne scalenie postów
Witam,
Z wielką ciekawością przeglądnąłem cały wątek, generalnie bardzo ciekawe fotki, ostatnia po prostu wymiata - rewelka...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Gratuluję wycieczki
Ostatnie zdjęcie fantastyczne
Ostatnie zdjęcie - rewelka!
Świątynia - smutne.
Pozostałe zdjęcia też niczego sobie.
Za przedmówcami - ostatnia fotografia świetna.
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...