Witamjak recznie ustawic parametry zdjecia w aparacie podczas robienia zdjec samochodu tak aby wyszedl efekt rozmazanych swiatel, aby za jadacym samochodem pozostala swietlna łuna
![]()
Witamjak recznie ustawic parametry zdjecia w aparacie podczas robienia zdjec samochodu tak aby wyszedl efekt rozmazanych swiatel, aby za jadacym samochodem pozostala swietlna łuna
![]()
C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek
www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke
Przymknac przyslone, wydluzyc czas ekspozycji i ewentualnie dopalic obiekt lampa np na pierwsza albo druga kurtyne - tyle teorii, a praktyka, Hmm, praktykowac...
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Dlugi czas naswietlania...
Fotka c2100 z przed 2 lat
Jak mają być za samochodem to lepiej na drugą, chyba że będzie jechał na wstecznym![]()
c5050 + tcon17
Dzieki za informacjeSprobuje pomajstrowac troche przy manualu zgodnie z Waszymi zaleceniami, a nóż coś ciekawego sie z tego wykroi
![]()
pozdrawiam
C4000 Z + 64mb+16 mb+tuleja King+Hoya UV 52 HMC SUPER+ Hoya PL-CIR 52mm HMC SUPER + dekielek
www.uranus.friko.pl <-- zapraszam na stronke
No długi czas naświetlania i statyw koniecznie musi być, mi kiedys super zdjęcie wyszło robiąc je na moście nad bardzo ruchliwą drogą jak znajdę to wkleję - bo zdjęcie robiłam lustrzanką więc ,może być ciężko z wersją elektroniczną.
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Tramwaj.![]()
miro
troche sie spozniles na ten tramwajale efekt i tak niezly
jaka "maszyna" i z jaka migawka zrobiles zdjecie?
Ciekawi mnie tutaj WB, duzo zielonej dominanty na fotce, a nie wierze ze zielone oswietlenie bylo.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
nie spoznilem, to jest przód tramwaju a nie tyłZamieszczone przez tom soyer
![]()
Olympus c740 iso100, manual 1/2 s F2.8
moje poczatki z fotografia...
mnie tez ciekawi [bo nie pamietam jak wtedy bylo, zdjecie robione rok temu], ale zauwaz ze w oddali jest jednak zółte swiatlo latarni.....wiec wydaje mi sie ze to zielone jest naturalneZamieszczone przez vodnik
![]()
inna fotka z tego samego miesjsca
Olympus c-740 3.3 Mpix ISO 100 2s