Cześć i czołem!
Że mam istny mętlik w głowie to chyba mało powiedziane! Przed oczami tylko ( 48, 50, 52 "Af-y" fl 600r fl 36r) wszystko o czym było pisane na forum bo wątków przeczytałem naprawdę sporo ale z żadnego nie wyniosłem tyle wiedzy ile bym chciał dlatego z gorącą prośbą piszę do osób siedzących w temacie używających lamp, którzy swoim doświadczeniem i wiedzą będą w stanie mi coś poradzić. A mianowicie do rzeczy.. Poszukuję lampy do Olka OMD EM-5. Lampa miałaby służyć mi do robienia zdjęć w klubach nocnych na imprezach, ewentualnie na jako wsparcie oświetlenia na różnego rodzaju imprezach okolicznościowych, rodzinnych, 18-tki coś tego typu z największym nastawieniem na imprezy w klubach.
Nie mam zielonego pojęcia co byłoby najlepszym rozwiązaniem dla mnie... byłbym wstanie ponieść koszty systemówki fl 600r aczkolwiek z trudemale jeżeli będzie to najlepsze rozwiązanie to na pewno postaram się takową lampę zakupić. Myślałem tez oczywiście o fl 36r ale ponoć trochę wolno się ładuję:< Aparatu używałbym z gripem także komfort trzymania lepszy ale pytanie do jakiej wielkości lampy?
Jeżeli bylibyście w stanie mi pomóc to będę bardzo wdzięczny!![]()