Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Krolik77-Galeria

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ostatni kadr może być - trochę z trawy bym wyciągnął koloru :> poprzednie troszkę mi nie leżą
    www.tekkenolandia.pl
    E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

| OlyJedi Awatar Krolik77
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez marwik
    Podoba mi sie to zdjęcie "strzał z 10 piętra". Masz pazurek. Wprawdzie nie wiem ile w tym zdjęciu jest świadomego wyboru - pochylenie aparatu, pasy lekko ukośne z lewej do prawej (pod górę), ile powiązania z deszczem ale ten obrazek ma swój potencjał. Może to wszystko tylko przykrywka prawdziwego talentu? Wszystko przed nami. Strzelaj. Ale tak przy okazji, czy lubisz tak bardzo centralną kompozycję? Często uzyskujemy dynamikę gdy najsilniejszy akcent leży w jednym z głównych punktów obrazu. Pozostałe zdjęcia nie bardzo potrafię za Tobą podążyć, co chciałeś mi nimi opowiedzieć. Pozdrawiam.
    Co do zdjęcia nr.3 to sprawdzałem działanie aparatu bo nieprawidłowo działa z gripem więc cykałem fotki z okna . Gdy zauważyłem tą panią wpadła mi w oko to zrobiłem fotkę .
    Aparatu nie przechylałem poprostu pod takim kątem widzę to przejście dla pieszych więc byłoby kłamstwem gdybym powiedział że taki miałem zamiar .
    D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    [quote="Plumek"]3 fajna, ale przez oszczędne tło i kontrastowy punkt centalny nie robiłabym rozmycia.
    Co do zdjęcia nr.3 każdy ma swoje zdanie wiem że większość z was zrobiła by to lepiej niż ja. Ja miałem swoją wizję tego zdjęcia i tak je przerobiłem co nie znaczy że nie masz racji .Dzięki takim komentarzom zdobywam wiedzę za co ci bardzo dziękuję .Pozdr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    [quote="Krolik77"]
    Cytat Zamieszczone przez Plumek
    3 fajna, ale przez oszczędne tło i kontrastowy punkt centalny nie robiłabym rozmycia.
    Co do zdjęcia nr.3 każdy ma swoje zdanie wiem że większość z was zrobiła by to lepiej niż ja. Ja miałem swoją wizję tego zdjęcia i tak je przerobiłem co nie znaczy że nie masz racji .Dzięki takim komentarzom zdobywam wiedzę za co ci bardzo dziękuję .Pozdr
    Ja tam wcale nie wiem, czy lepiej Inaczej. I tak, jak powiedziałeś - każdy ma swoją wizję. Grunt, żebyś Ty był zadowolony ze swojej pracy.

Swoje fotki wrzucam na Insta

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    [quote="Krolik77"]
    Cytat Zamieszczone przez Plumek
    3 fajna, ale przez oszczędne tło i kontrastowy punkt centalny nie robiłabym rozmycia.
    Ja tam wcale nie wiem, czy lepiej Inaczej. I tak, jak powiedziałeś - każdy ma swoją wizję. Grunt, żebyś Ty był zadowolony ze swojej pracy.

Swoje fotki wrzucam na Insta

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Wiewióra którą dzisiaj spodkałem nad Mlatą w Poznaniu .
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	nr6_188.jpg
Wyświetleń:	81
Rozmiar:	237,2 KB
ID:	3198  

| OlyJedi
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    jak dla mnie swiezaka ladnie 4 pewnie wielu sie ze mna nie zgodzi ale to moja opinia pozdrawiam
    michal1982

Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Nr.7
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	p2151351_182.jpg
Wyświetleń:	67
Rozmiar:	220,8 KB
ID:	3210  

Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dominika na stole bilardowym. Sceneria można powiedzieć wymarzona do zrobienia prawie surrealistycznego obrazu. Jak dla mnie, za dożo szczegółów, które przegadują. Zagradzam się, że kadrowanie zawiodło. Za wysoko, i za nisko. przejrzałem po ściągnięciu. Dochodzę do wniosku, ze tak do końca nie wiedziałeś co ci sie w tym podobało. Ograniczając szczegóły i zbędny sufit (kadrowanie) można uzyskać całkiem fajny obraz. A może poziomy kadr, góra po linii obrazków i wyciąć wiszące nogi? Przemyśl. Bo w tym jest potencjał i to nie jest komplement tylko fakt. Czasami mniej znaczy więcej. Ocena 5/10
    Pozdrawiam
    PS
    Ale aparatu to Ci gratuluję.
    marwik

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów