ostatni kadr może być - trochę z trawy bym wyciągnął koloru :> poprzednie troszkę mi nie leżą
ostatni kadr może być - trochę z trawy bym wyciągnął koloru :> poprzednie troszkę mi nie leżą
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Co do zdjęcia nr.3 to sprawdzałem działanie aparatu bo nieprawidłowo działa z gripem więc cykałem fotki z okna . Gdy zauważyłem tą panią wpadła mi w oko to zrobiłem fotkę .Zamieszczone przez marwik
Aparatu nie przechylałem poprostu pod takim kątem widzę to przejście dla pieszych więc byłoby kłamstwem gdybym powiedział że taki miałem zamiar .
D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300
[quote="Plumek"]3 fajna, ale przez oszczędne tło i kontrastowy punkt centalny nie robiłabym rozmycia.
Co do zdjęcia nr.3 każdy ma swoje zdanie wiem że większość z was zrobiła by to lepiej niż ja. Ja miałem swoją wizję tego zdjęcia i tak je przerobiłem co nie znaczy że nie masz racji .Dzięki takim komentarzom zdobywam wiedzę za co ci bardzo dziękuję .Pozdr
[quote="Krolik77"]Ja tam wcale nie wiem, czy lepiejZamieszczone przez Plumek
Inaczej. I tak, jak powiedziałeś - każdy ma swoją wizję. Grunt, żebyś Ty był zadowolony ze swojej pracy.
[quote="Krolik77"]Ja tam wcale nie wiem, czy lepiejZamieszczone przez Plumek
Inaczej. I tak, jak powiedziałeś - każdy ma swoją wizję. Grunt, żebyś Ty był zadowolony ze swojej pracy.
Wiewióra którą dzisiaj spodkałem nad Mlatą w Poznaniu .
jak dla mnie swiezaka ladnie 4 pewnie wielu sie ze mna nie zgodzi ale to moja opinia pozdrawiam
michal1982
Nr.7
Dominika na stole bilardowym. Sceneria można powiedzieć wymarzona do zrobienia prawie surrealistycznego obrazu. Jak dla mnie, za dożo szczegółów, które przegadują. Zagradzam się, że kadrowanie zawiodło. Za wysoko, i za nisko. przejrzałem po ściągnięciu. Dochodzę do wniosku, ze tak do końca nie wiedziałeś co ci sie w tym podobało. Ograniczając szczegóły i zbędny sufit (kadrowanie) można uzyskać całkiem fajny obraz. A może poziomy kadr, góra po linii obrazków i wyciąć wiszące nogi? Przemyśl. Bo w tym jest potencjał i to nie jest komplement tylko fakt. Czasami mniej znaczy więcej. Ocena 5/10
Pozdrawiam
PS
Ale aparatu to Ci gratuluję.
marwik