Mhmm... Takie pyszności pokazujesz, palce i ekran lizać...
Mhmm... Takie pyszności pokazujesz, palce i ekran lizać...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Bar pod "osiem" i pozostałe foto - bardzo dobre.
Fajowo się żyje tym "angolom" wieczorową porą
Pozdrawiam.
Często do Krakowa zjeżdżają, żeby pożyć podobnie u nas
A tak na poważnie, to u nas też coraz częściej róznego rodzaju festyny, jarmarki i imprezy się odbywają. Tylko taka moja obserwacja, to tam ludzie chyba bardziej otwarci są. My to się ze znajomymi pobawimy i pogadamy, ale z kimś obcym, to już niekoniecznie.
The question is, who cares?
Uwielbiam takie jarmarki, fajny klimat.
Nie ma się co dziwić, u nas też jest pięknie i może troszkę taniej, ale w tym roku zauważyłem ogromne ilości naszych południowych sąsiadów na kiermaszu świątecznym w Krakowie, ich też bardzo lubię.
W mojej okolicy też dostaniesz posłodzoną.
Pozdrawiam
Mam wrażenie, że w ostatnich 3-4 latach to mamy coraz większy wysyp takich jarmarków. Nie jest to jeszcze na taką skalę jak np. ten w Manchesterze, ale chyba każde miasto stara się coś zorganizować. I dobrze, bo to wyciąga ludzi z domów i nieco integruje lokalną społeczność.
Ja też, szczególnie tych płci pięknej
No masz Ci los![]()
![]()
Tym razem jedziemy dalej na północ. Okolice Newcastle. Kraina, w której trudno zrozumieć co "tubylcy" mówią, mimo że mówią po angielsku i problem z ich zrozumieniem często mają nawet rodowici Anglicy, posługujący się na codzień tzw. Oxford-English.
Poranek na plaży w maleńkim miasteczku Newbiggin-by-the-Sea.
24. Zatoka Newbiggin
25. Saint Bartholomew's Church
26. Widok z okien musi być niesamowityTylko w czasie sztormu, to im nie zazdroszczę
27. Rzeźba "Couple" (Para). Postawiona w 2007r. i nazwana przez jednego z brytyjskich krytyków "najgłupszą rzeźbą ostatnich 20 lat". Przedstawia parę patrzącą w morze.
28. Wodne pierze praktycznie takie jak u nas
29. Nadmorskie skały muszą być istnym rajem dla zakochanych. Praktycznie wszędzie wyryte są serca, wyznania miłości i imiona
![]()
Fajne zdjęcia. Mało ludzi coś jest na plażach .
A rzeźba .. Hmmmm . Może troszkę nie typowa![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||