Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: zdjecia Marcina510

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Marcin510, śmieszne jest to, co piszesz. Nie przejąłem się Twoją odpowiedzią, bo nie było w niej nic ciekawego. I nie czepiłem się Ciebie bo mi "dobitnie odpowiedziałeś", tylko dlatego, że piszesz dość hm... śmieszne rzeczy. Podejdź do swoich zdjęć z odrobinę większym dystansem... CO Z TEGO, że Doda robi karierę? CO Z TEGO, że ludzie kupują sobie kicz na ścianę? Czy to coś zmienia? NIC. Ludzie robią bardzo dziwne rzeczy I CO Z TEGO? Jeśli się komuś to podoba, to jego sprawa, dla mnie to nic nie zmienia, a na pewno nie zmienia tego, że coś jest kiczowate. Wolałbym, żeby w fotografii nie było miejsca na kicz.

Przemilczałem Twoje poprzednie fotki? Widzę, że bardzo uważnie czytałeś moje posty... I wyłapałeś tylko to, gdzie napisałem coś o Twoim sprzęcie (przypadkiem w coś trafiłem?). Jakieś selektywne czytanie prezentujesz...

Aha i jeśli Twoje ambicje sięgają tak wysoko jak kicz, to współczuję i znikam z tego wątku.
    Żegnam.

EDIT: Żeby Ci już nie "zaśmiecać" Twojego wątku (choć wydawało mi się, że mówimy o Twoich zdjęciach...), to dopiszę w tym poście, że uważam Twoją wypowiedź poniżej za żenującą.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Marcin510
    Gość
    no i po co te wycieczki, straznie problemowy jestes, ja sie nie obrazam
    pisz co chcesz, ale staraj sie nie zasmiecac tego watku takimi wycieczkami lub dygresjami sprzetowymi

podoba sie to fajnie, nie, to tez ok, bo sie dowiem dlaczego i moze mi to pomoze w robieniu lepszych fotek, na nikogo sie nie obrazam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    A, albo z moim internetem coś nie tak albo umieszczasz zdjęcia na bardzo powolnym serwerze.

Marcin510
    Gość
    FOTKA NUMER 8

zrobiona x lat temu na olku c5050z, wschod slonca, tez przypadkowo

co do serwera to nie wiem, ja mam i tak bardzo wolne lacze wiec ciezko mi powiedziec jak serwer dziala

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar asfoto_p
    Mieszka w
    okolice Tczewa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    7 dobre miejsce na ciekawe zdjęcie. Można było to inaczej ująć ale i tak nie masz się czego wstydzić.
    ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr

Marcin510
    Gość
    co do fotki numer 7, to mam inne z tego miejsca, musialbym cos wybrac z rawow ciekawego, moze potem

teraz zabawy raynoxem, juz to wklejalem gdzies na forum

FOTKA NUMER 9

FOTKA NUMER 10

FOTKA NUMER 11 (z olka c5050 z przd paru lat) czekalem na prom przez odre w okolicy Slawy w Lubuskiem i zfocilem rzeke

fotki sa duze, tzn okolo 500-700kb - kompresja 99% lub 100%
    wiec moze sie wydawac ze serwer jest wolny

Marcin510
    Gość
    fotka numer 12, ten sam strumien co na fotce 7, z tym ze 3 metry nizej

prosze o jakies komentarze

| OlyJedi
    Mieszka w
    Otwock
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    12 bardziej podoba mi się niż 7. Jaki tu miałeś czas?

Marcin510
    Gość
    dokladnie 1s przy f16, iso 100, pochmurny grudniowy dzien

7 byla na duzo mniejszym czasie i obrabialem innego dnia wiec wyglada troche inaczej
    i tez mi sie ta ostatnia bardziej podoba a nawet nie podejrzewalem ze ta bedzie lepsza

Oleryk
    Gość
    Bardzo przyjemny kadr.
    Co prawda ja wolę wodę pokazaną tak, jak na siódemce ale ten kadr bardziej mi się podoba