Marcin510, śmieszne jest to, co piszesz. Nie przejąłem się Twoją odpowiedzią, bo nie było w niej nic ciekawego. I nie czepiłem się Ciebie bo mi "dobitnie odpowiedziałeś", tylko dlatego, że piszesz dość hm... śmieszne rzeczy. Podejdź do swoich zdjęć z odrobinę większym dystansem... CO Z TEGO, że Doda robi karierę? CO Z TEGO, że ludzie kupują sobie kicz na ścianę? Czy to coś zmienia? NIC. Ludzie robią bardzo dziwne rzeczy I CO Z TEGO? Jeśli się komuś to podoba, to jego sprawa, dla mnie to nic nie zmienia, a na pewno nie zmienia tego, że coś jest kiczowate. Wolałbym, żeby w fotografii nie było miejsca na kicz.
Przemilczałem Twoje poprzednie fotki? Widzę, że bardzo uważnie czytałeś moje posty... I wyłapałeś tylko to, gdzie napisałem coś o Twoim sprzęcie (przypadkiem w coś trafiłem?). Jakieś selektywne czytanie prezentujesz...
Aha i jeśli Twoje ambicje sięgają tak wysoko jak kicz, to współczuję i znikam z tego wątku.
Żegnam.
EDIT: Żeby Ci już nie "zaśmiecać" Twojego wątku (choć wydawało mi się, że mówimy o Twoich zdjęciach...), to dopiszę w tym poście, że uważam Twoją wypowiedź poniżej za żenującą.