Ostatnie fajne, widać, że masz już spore doświadczenie. Wrzucaj więcej, zapowiada się ciekawie
Pzdr
Ostatnie fajne, widać, że masz już spore doświadczenie. Wrzucaj więcej, zapowiada się ciekawie
Pzdr
Pasja zwana fotografią zaczęła się u mnie jakieś 2 lata temu, jednak w roku 2007 nastąpił przełom![]()
Ludzi zaczęłam fotografować jakieś pół roku temu. 'Wywlokłam' z szafy olkowe, analogowe lustro i 'poszłam w świat'Po jakimś czasie skombinowałam Prakticę i Sonnar'a.
Dziękuję wszystkim za tyle komentarzy. Są dla mnie bardzo cenne![]()
(Olympus IS-300)
(Olympus IS-300)
(Olympus IS-300)
Co myślicie o zdjęciach tego typu?:
(Canon IXUS 50)
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy!
Praktica PLC3 + Carl Zeiss Sonnar 180mm/2.8 + Flektogon 2,4/35, Canon IXUS 50, Olympus IS-300
Świetnie, szczegóły w światłach i smoliste, głębogie cienie, bardzo lubię.
P.S. przedostatnie troszkę ciemniej na swtrze i bedzie mniodzio![]()
Hm, druga partia już moim zdaniem słabsza. Często brakuje dobrego światła, kompozycja obrazu też momentami mi nie pasuje.
Pzdr
Hmm, druga seria już mniej mnie zachwyciła.
Pierwsze i ostanie mi się podobają i kompozycyjnie i jakościowo.
Nie zachwyca mnie obróbka dwóch pozostłych, są mdłe.
Pewnie, że słabsza seria![]()
Wstawiłam te zdjęcia tak 'na szybko'Mnie zupełnie nie zachwycają. Byłam ciekawa Waszego zdania i widzę, że zgadzacie się ze mną
![]()
Moje ulubione zdjęcie, to zdjęcie tych 'dziadków' z Torunia. Fajnie się tło z nimi zgrało m/z. Reszta moich ludzkich fotografii pozostawia wiele do życzenia![]()
Czekam na pogodę i idę w teren z Sonnar'em znowu.
Pozdrawiam!
Praktica PLC3 + Carl Zeiss Sonnar 180mm/2.8 + Flektogon 2,4/35, Canon IXUS 50, Olympus IS-300
Fajnie wyłapujesz te twarze... masz oko czyli![]()