Fajne, 80 do galerii mógłbyś.![]()
Fajne, 80 do galerii mógłbyś.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Reportaż świetny, tekstowo i zdjęciowo...
Choć nie rozumiem o co chodzi z tą jazdą po wertepach i to tak daleko.. Ludzie to nie mają chyba roboty...
Znam pełno dróg u nas, a i na Śląsku i to I-szej kolejności odśnieżania, gdzie też można zawieszenie przetestować...![]()
Na MBUGG33 i następnym, to Ci się chyba turban nieco zsunął...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Widać zabawa była udana, oczywiście cudne widoczki na 80. i 81. zwłaszcza ten przyprószony śniegiem Atlas
![]()
Super fotki Grześ...80 i 81 bomba...
---------- Post dodany o 18:29 ---------- Poprzedni post był o 18:29 ----------
...a i 84 niezłe ale ciaśniej !
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Dziękuję Ci bardzo. Witam w zakurzonych progach. Dlaczego się tak jeździ? Bo można!
---------- Post dodany o 17:36 ---------- Poprzedni post był o 17:34 ----------
Właśnie z Atlasem miałem największy problem bo polar się zakurzył i nie nadawał się do założenia. Latem ciężko o takie widoki.
---------- Post dodany o 17:37 ---------- Poprzedni post był o 17:36 ----------
Dzięki. Popracuję na 84 bo teraz widzę, że w poziomie było by lepiej i nieco więcej kontrastu.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
---
Brakuje mi zdjęć z "fakturką" pustyni, ciaśniejszych i robionych rano albo o zachodzie. Fajnie, że góry wyszły.
Moje typy to:
MBUGG77
MBUGG81
MBUGG84
Fajnie się ogląda jak duże chłopaki się bawiły![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).