Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 140

Wątek: Marrakech Express - czyli jak nie dać się zatrzymać ;-)

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    Ogólnie cały wyjazd jest nagrodą ale na miejscu dyplomy, puchary, medale, mini prezenty, etc. Takie tam corpo-atrakcje. Dwa lata z rzędu jest organizowany Silver Camp, raz na trzy lata Gold Camp. Jeżeli załapiesz się na jeden z Silver Campów (jedzie tylko 10% ludzi z najlepszymi wynikami handlowymi, indeksowanymi o różne kategorie, w kraju) to jest szansa by się załapać na Gold Camp. Wtedy jedzie tylko 2% ludzi z frimy. Jeśli wyjdzie jakieś 0,5 człowieka to jest wynik zaokrąglany a nie ćwiartowany człowiek
    Miło Cię tu gościć.
    Zatem mam szansę na Gold Camp który w przyszłym roku odbędzie się w Kalifornii. Tzw. Rubicon Trial. Kilkudniowa impreza pod gołym niebem. Mekka offroadowców.

---------- Post dodany o 23:06 ---------- Poprzedni post był o 23:05 ----------

Ciupiesz dalej? Bo szykuję następną wrzutkę. Witaj w kurzu i pyle

---------- Post dodany o 23:07 ---------- Poprzedni post był o 23:06 ----------

Wiedziałem, ze wcześniej czy później wpadniesz, zatem rozgość się Czekam na celne riposty
    Masz przerąbane jak do Kalifornii nie polecisz i nie przywieziesz worka fotek.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Tak porównując "żarełko" do Argentyny, to wygląda jakoś "sucho" . Tam był tłuszczyk i sosik... mniam
    Z drugiej strony, słodkości muzułmanów są słynne
    Tak ale to dwie inne bajki smakowe. Argentyna była bardziej kulinarnie bliska naszej kuchni. Marokańska trzeba lubieć. Dużo mieszanin ziół. Baraniny w miodzie itp..

---------- Post dodany o 23:13 ---------- Poprzedni post był o 23:12 ----------

Cytat Zamieszczone przez henry1 Zobacz posta
    Masz przerąbane jak do Kalifornii nie polecisz i nie przywieziesz worka fotek.
    Już pracuję nad tym od 2 listopada

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Na dziś ostatnia wrzutka bo pora wrzucania zdjęć zaczyna zbliżać się do pory ich zrobienia

Po kolacji i dyskusjach przygotowano dla nas gwóźdź programu. Kolejne grupy wychodziły na kilkanaście minut i wracały zadowolone bardzo. Zastanawialiśmy się o co cho. Na zastanawianiu zeszło nam dwie butelki wina. W końcu nadeszła nasza kolej.

MBUGG18 - Tu wykorzystałem zdjęcie kolegi, bo ja nie mam swoich z wejścia. Spokojnie, kolega pozwolił publikować

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC03324.JPG
Wyświetleń:	201
Rozmiar:	511,2 KB
ID:	162559

MBUGG19 - Kurtki puchowe dostaliśmy, ponieważ wchodziliśmy do....

Nazwa:	GG180256.jpg
Wyświetleń:	202
Rozmiar:	873,1 KB
ID:	162562

MBUGG20 - ...niepozornego z zewnątrz pomieszczenia w którym objawiła się nam lodowa kraina. Wódką zmrożoną płynąca...

Nazwa:	GG190262.jpg
Wyświetleń:	194
Rozmiar:	833,8 KB
ID:	162564

MBUGG21 - Zrozumieliśmy podniecenie kolegów z cieplejszych krajów. Minus 11 stopni to było dla nich spore przeżycie a wlewanie w siebie tak bardzo schłodzonej wódy wprawiało ich w euforię.

Nazwa:	GG180259.jpg
Wyświetleń:	204
Rozmiar:	809,0 KB
ID:	162563

MBUGG22 - Żeby nie było, że jesteśmy zmanierowani. Ubaw mieliśmy ogromny bo jednak zmiana temperatury o ponad 30 stopni poprzez przechodzenie przez drzwi musi wywołać radość. Walnęliśmy po dwie lufy i z nieskrywanym smutkiem opuściliśmy po kilku minutach lokal. Jeden z kolegów skwitował:
    - Phi, wielkie mi coś, z chłopakami w lutym, co sobotę tak chlejemy... Tylko u nas na koniec komuś gębę wypadałoby obić...

Rozbawił mnie do łez. Z drugiej strony wyjście na ciepły taras, po takiej szybkiej dawce zakręciło naszymi kuprami. Rozochociło się towarzystwo i chciało wrócić do zimnego baru.

Nazwa:	GG180243.jpg
Wyświetleń:	189
Rozmiar:	937,2 KB
ID:	162560

MBUGG23 - Zastanawialiśmy się, czy ten barman lubi swoja pracę...
    - Mahmet!, Dostałeś pracę w barze!
    - Tak? Supeeeer, dzięki!
    - Lodowym...

Nazwa:	GG180250.jpg
Wyświetleń:	198
Rozmiar:	992,8 KB
ID:	162561

MBUGG24 - Wróciliśmy do hotelu około 1 w nocy. Momentalnie znaleźliśmy przytulna gawrę, flachę łyski i dyskutowaliśmy do późnej nocy. Kiedy towarzystwo stawało się coraz bardziej niewyraźne...

Nazwa:	GG190281.jpg
Wyświetleń:	194
Rozmiar:	378,8 KB
ID:	162566

MBUGG25 - ... omijając kolejkę oblazłem teren ze statywem

Nazwa:	GG190296.jpg
Wyświetleń:	189
Rozmiar:	736,3 KB
ID:	162568

MBUGG26 - Fota krzywa, bo statyw też już krzywo stał

Nazwa:	GG190289_stitch.jpg
Wyświetleń:	188
Rozmiar:	464,7 KB
ID:	162567

MBUGG27 - Mieliśmy jeszcze iść na taras na dachu by zrobić panoramę miasta ale zrobiła się już 3 rano i wypadało pójść się ogarnąć bo o 8.00 wyjazd...

Nazwa:	GG190279.jpg
Wyświetleń:	199
Rozmiar:	637,1 KB
ID:	162565
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	GG190299.jpg
Wyświetleń:	57
Rozmiar:	745,3 KB
ID:	162569  

| OlyJedi Awatar rados
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Uuu, Grey Goose. .. Kosztowna sprawa. Lód też był z wódy?

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rados Zobacz posta
    Uuu, Grey Goose. .. Kosztowna sprawa. Lód też był z wódy?
    A no tak Lód chyba tradycyjny ze zwykłej wody bo wyczailibyśmy to. Na 100% wynosilibyśmy ciamkając kawałki
    Wina do kolacji też były niewąskie.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    A no tak Lód chyba tradycyjny ze zwykłej wody bo wyczailibyśmy to. Na 100% wynosilibyśmy ciamkając kawałki
    Wina do kolacji też były niewąskie.
    Pisałeś standard nie taki, przecież taki bonus tamże go istotnie podnosi, my zimą mieliśmy darmowy śnieg w Atlasie, ale lodowa komnata w Marakeszu jest jak tor narciarski w Dubaju... Marzenie...
    Ostatnio edytowane przez apz ; 29.11.15 o 02:28 Powód: literówka
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Pisałeś standard nie taki, przecież taki bonus tamże go istotnie podnosi, my zimą mieliśmy darmowy śnig w Atlasie, ale lodowa komnata w Marakeszu jest jak tor narciarski w Dubaju... Marzenie...
    Z tym standardem żartowałem sobie. 5* to dla mnie duży zbytek. Może to głupie ale najbardziej odpowiadają mi greckie 2*. Proste pryko, jedna szafka, prysznic i balkon by mieć miejsce na fajki. W takich spuchniętych hotelach mam zawsze problem z nadmiarem wszystkiego. Nigdy nie mam pewności czy zabrałem wszystko, czy coś nie zostało, czy nie zgubiłem czegoś w nadmiarze ręczników, szlafroków, pilotów do klimy, telewizora, itd. Nawet nie chcę wspominać co teraz zostało bo mnie krew nagła zaleje.
    Upewnianie się i sprawdzanie trwa zbyt długo... Tym bardziej, że ciuchów zabieram mnóstwo bo np. dzień aktywny, wieczorem kolacja casual chic. Ranek znowu aktywnie, wieczór casual smart albo dzień w garniaku, wieczorem impreza w barze.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria
    Proste pryko, jedna szafka, prysznic i balkon by mieć miejsce na fajki. W takich spuchniętych hotelach mam zawsze problem z nadmiarem wszystkiego.
    Polecam Ople - tam nie ma czego zgubić w skrytkach z powodu prawie ich braku
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Polecam Ople - tam nie ma czego zgubić w skrytkach z powodu prawie ich braku
    Bezbłędny jesteś

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria
    Z tym standardem żartowałem sobie. 5* to dla mnie duży zbytek. Może to głupie ale najbardziej odpowiadają mi greckie 2*. Proste pryko, jedna szafka, prysznic i balkon by mieć miejsce na fajki. W takich spuchniętych hotelach mam zawsze problem z nadmiarem wszystkiego. Nigdy nie mam pewności czy zabrałem wszystko, czy coś nie zostało, czy nie zgubiłem czegoś w nadmiarze ręczników, szlafroków, pilotów do klimy, telewizora, itd. Nawet nie chcę wspominać co teraz zostało bo mnie krew nagła zaleje.
    Upewnianie się i sprawdzanie trwa zbyt długo... Tym bardziej, że ciuchów zabieram mnóstwo bo np. dzień aktywny, wieczorem kolacja casual chic. Ranek znowu aktywnie, wieczór casual smart albo dzień w garniaku, wieczorem impreza w barze.
    Męczące to Twoje służbowe przebieranie....
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro