GG9 - co to za nagrody? Za co?
Jak fajnie, że są takie wątki - normalne. Wrzucaj dalej, nie "potem" tylko teraz![]()
GG9 - co to za nagrody? Za co?
Jak fajnie, że są takie wątki - normalne. Wrzucaj dalej, nie "potem" tylko teraz![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Taki fajny reportazyk od rana do kawy, a ty mi tu kazesz czekac...
Ide sobie troche posiekierkowac i jak wroce, to mam nadzieje na kolejny odcinek![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie kombinuj Grześ tylko dawaj kolejne fotki...chcę zobaczyć w przyzwoitym rozmiarze "pustynną burzę"![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Wątki podróżnicze to w/g mnie jedna z najsilniejszych stron naszego forum. I miło trafic na kolejny![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Jeszcze dziś wrzucę tylko wrócę bo mnie Romek do kina wyrwał. Na film, żeby nie było...![]()
![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Na Bonda?![]()
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Ogólnie cały wyjazd jest nagrodą ale na miejscu dyplomy, puchary, medale, mini prezenty, etc. Takie tam corpo-atrakcje. Dwa lata z rzędu jest organizowany Silver Camp, raz na trzy lata Gold Camp. Jeżeli załapiesz się na jeden z Silver Campów (jedzie tylko 10% ludzi z najlepszymi wynikami handlowymi, indeksowanymi o różne kategorie, w kraju) to jest szansa by się załapać na Gold Camp. Wtedy jedzie tylko 2% ludzi z frimy. Jeśli wyjdzie jakieś 0,5 człowieka to jest wynik zaokrąglany a nie ćwiartowany człowiek
Miło Cię tu gościć.
Zatem mam szansę na Gold Camp który w przyszłym roku odbędzie się w Kalifornii. Tzw. Rubicon Trial. Kilkudniowa impreza pod gołym niebem. Mekka offroadowców.
---------- Post dodany o 23:06 ---------- Poprzedni post był o 23:05 ----------
Ciupiesz dalej? Bo szykuję następną wrzutkę. Witaj w kurzu i pyle
---------- Post dodany o 23:07 ---------- Poprzedni post był o 23:06 ----------
Wiedziałem, ze wcześniej czy później wpadniesz, zatem rozgość sięCzekam na celne riposty
---------- Post dodany o 23:08 ---------- Poprzedni post był o 23:07 ----------
Nie kombinuję. Dłubię fotyCześć jak beret z antenką
---------- Post dodany o 23:09 ---------- Poprzedni post był o 23:08 ----------
I całe szczęścieNudno by było a tak można zobaczyć kawałek świata. Dzielnie śledzę co piszą i pokazują koledzy podróżnicy
Znajdź sobie wygodne miejsce
![]()
---