Oj działo się, oj działo. "Ule" w małych - czarnych - ... fajowe
Reportażyk świetny.
Pozdrawiam.
Oj działo się, oj działo. "Ule" w małych - czarnych - ... fajowe
Reportażyk świetny.
Pozdrawiam.
No dobra, dobra: a gdzie jedzenie?![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Dobra, jak ma być beka, niech będzie...
MBUGG114 - Wędzona kaczka z warzywami najpierw wjechała.
MBUGG115 - A potem kebab z pieczonym kozim serem.
MBUGG116 - Ale nie pasowało nam to wszystko i pojechaliśmy na suk poszukać czegoś normalnego do jedzenia (teraz zdjęcia z szuflady).
MBUGG117 - Tylko przedtem każdy musiał sobie zatankować swojego osła.
MBUGG118 - Pojechaliśmy na wybrzeże, porwaliśmy kuter rybacki. Skończyłem do wody...
MBUGG119 -... i nałapałem ryb.
MBUGG120 - Z których kuk, którego oszczedziliśmy przygotował danie.
MBUGG121 - Nie chciał być przeciągnięty pod kilem, więc z dobrego serca zrobił nam jeszcze sałatkę.
![]()
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 3.12.15 o 22:10
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
---
"Yummy" się mówi. "Mniam" pomimo tego, że jest oldschoolowe (tak ładnie powiedziane zamiast przestarzałe, lamusiarskie) jest passe ...![]()
---------- Post dodany o 21:39 ---------- Poprzedni post był o 21:37 ----------
To było moje trzecie podejście do tego placu i za każdym razem było jak piszesz. Nie mam stąd ani jednego porządnego zdjęcia![]()
---