Wybrałem Saboora![]()
1. blade100
2. Bodzip
3. helmuth
4. jck
5. Krakman
6. Rabbit
7. robtor
8. Spike
10. .....
Wybrałem Saboora![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Będzie Ci zapamiętane.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zastanawiam sie Drogi Gospodarzu czy nie należy tu wprowadzić wstąpnej analizy krytycznej rodzajow obróbek przed głososwaniem.
Przeobraziła się poprawka w rodzaj klubu dyskusyjnego i chwała jej za to, ale ja chętnie bym widział by także uczyla także patrzeć na zdjęcia przed ich oceną. zanim się zagłosuje.
POzdrawiam poddając pod przemyślenie.
Kibicujący PopRAWce
Wasz AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.12.15 o 02:45
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 20.12.15 o 14:01 Powód: ,