Trzeba by mu więcej robali przysłać do degustacji...![]()
1. blade100
2. Bodzip
3. helmuth
4. jck
5. Krakman
6. Rabbit
7. robtor
8. Spike
10. .....
Trzeba by mu więcej robali przysłać do degustacji...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
W polu to będzie jak wyjdę na stronę.....
Właśnie ją skończyłem ze dwa dni temu...
Do tego na drugie była pręga z wołu długaśnie duszona na wolnym ogniu i podlewana rygorystycznie.
Nafaszerowana i boczkiem, a i też czosnkiem nieco umiarkowanie.
W sosie grzybowym razem zapiekana chwilę dla właściwej garnitury
Poezyja smakowa...
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zagłosowałem, Zafascynował mnie ten trącający o granat i połyskujący jak antracyt górski krajobraz..... Nierealistyczny, ale milszy dla mego oka od tych innych wielu przepałow i niedoświetleń. Wiem, że będę w zdecydowanej mniejszości.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez apz ; 14.12.15 o 02:15
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Następny proszę!