Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Olympus C- 765 !

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    aby skasowac filmik albo wchodzisz na tryb podgladu (wybor na kolku) albo 2 razy naciskasz szybko na przycisk LCD/EVF (na dole na prawo od LCD), wybierasz filmik albo zdjecie guzikami Lew/Prawo a pozniej naciskasz guziczek ERASE kolo wziernika.

Jak masz odpowiednia duza skrzynke to moglbym Ci wyslac instrukcje (okolo 20MB)
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzieki za instrukcje, sprawdze jak mi sie akumlatorki naladuja.
    Co do pojemnosci skrzynki to wynosi ona niestety 10 MB (chyba ze dalo by sie podizelic ten plik na dwie czesci)

Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Mysle ze trzebaby dzielic na wiecej, bo wielkosc pojedynczej wiadomosci masz pewnie z 3MB.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Damia@n jaktam zadowolonie z OLYMPUSA C750, stoje przed takim samym wyborem jak ty. Powiem tak nie przeszkadza mi ze C765 ma akumulatorek, mozn ataki kupic za 80 zł (odpowiednik), to tak jakbym kupil bardzo dobre akumulatorki AA. Czytalem na stronie OLYMPUSA ze C765 jest szybszy - czekam na opinie. Co zyskam kupujac C750 a C765 pomijajac fakt ze ten pierwszy ma HOT SHOE i tradycyjne zasilanie, chodzi mi o optyke czy sa jakies zmiany, czy szybkosc, funkcjonalnosc.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Optyke mysle ze seria C-750, C-760, C-765, C-770 maja ta sama. 765 jest chyba mniejszy od 750. O reszcie nic wiecej nie moge napiasc.

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam
    Jesli chodzi o optyke to za bardzo nie moge sie wypowiadac(to moja pierwsza cyfrowka a tamtych nie znam na tyle zeby moc sie wypowiedziec) a z tego co Ci napisal na ten teamt vodnik to mysle ze mozna mu ufac
    Moim zdaniem duza zaleta C-750 jest wlasnie to ze jest zasilany na akumlatorki AA(bo ciagnie baterie)a C-765 nie ma takiej opcji tylko firmowy akumlatorek nawet jak bys kupil zapasowy jak piszesz za 80-90 zl to ma on pojemnosc bodajze 900 mAh(moim zdaniem to jest nic) bo dowiadywalem sie, a za cene ok 60 zl kupisz sobie zapasowe akumlatorki AA o pojemnosci 2100 mAh (jest roznica i to kolosalna).Wzgledy pratyczne tez musisz wziasc pod uwage.
    Do C-750 dostalem pilotka (fajna sprawa nie trzeba sleczec przy tv jak chcesz przegladac zdjecia tylko siedzisz wygodnie w fotelu) nie daja go do C-765, fakt C-765 ma wiekszy wyswietlacz ale nawet jak by ten w 750 byl dla ciebie za maly (jak dla mnie wielkosc jest oki) to mozesz sobie przelaczyc na wizjer.
    Teraz wybor nalezy do Ciebie ja wybralem 750 i nie czuje sie zawiedziony, aby tylko dlugo chodzil i bezawaryjnie (odpukac puk, puk puk.
    Pozdrawiam

PS
    Vodnik: instrukcje sobie juz zamowilem w eurocolorze dzwonilem do nich dzisiaj i zalatwione (dzieki za checi przeslania)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów