Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Olympus C- 765 !

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Olympus C- 765 !

Witam !
    Postanowilem kupic sobie aparacik i moja uwage zwrocil wlasnie ten model (jak w poscie).Szukalem na forum informacji odnosnie tego modelu ale niestety nic nie znalazlem. Bedzie to moja pierwsza cyfrówka i nie kupuje jej z zamiarem szybkiej zmainy na inna. Argumentami jakimi sie kieruje to dobry zoom x10 i rozdzielczość 4 Mp.
    Nie wiem czy to są jedyne argumenty jakimi mozna sie kierowac przy woborze aparatu (moja wiedza w zakresie foto nie pozwala mi na branie innych pod uwage bo i tak by mi to nic nie mowilo) ale bardzo bym chcial aby ktos z was pomogl mi podjac trafna decyzje. Nie upieram sie konkretnie przy tym modelu jestem otwarty na inne propozycje forumowiczów.
    PS
    Ostatnio moj kolega kupil sobie C-4000 i jest z niego zadowolony ale niestety ten model juz jest raczej niedostepny w sprzedazy (z tego co patrzalem).

Pozdrawiam wszystkich!

marekbp
    Gość
    C-4000 nie jest dostepny w sprezdaży? Kupisz go w każdym lepiej zaopatrzonym sklepie z aparatami cyfrowymi. Ostatnio widziałem w cenie 1199.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    http://www.aparaty.ua.pl/ tutaj mozesz zakupic za 1240zl. Importer sprawdzony przez wielu i bardzo dobrze oceniany.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jak do tej pory to wedrowalem sobie tylko po sklepach internetowych min. http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=4291 (na tej stronce chce kupic C-765min dlatego bo daja dodatkowo karte 128MB i futeral)) i tam nie ma go juz w ofercie.Ale konczac temat C - 4000 chcialbym w koncu poznac wasze opinie odnosnie planowanego zakupu C -765.
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam raz jeszcze
    Bylem na stronce ktora mi podaliscie i zauwazylem olympusa C- 750 i wydaje mi sie ze jest ciekawsza propozycja niz C-765. Co o tym sadzicie?
    Z godzy dzieki za info na temat tej stronki mam szersza perspektywe.
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    No 750 jest godna uwagi propozycja. Roznica miedzy 765 a 750 to wymiary - gabaryty, brak stopki pod zewnetrzna lampe po stronie 765, oraz podobno szybszy bo nowszy procesor zdjec. I chyba jeszcze wiekszy jesc LCD w c765. Chyba tyle.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Mieszka w
    wawa
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    ja rowniez polecam 750, uzywam jej od kilku miesiecy i jak narazie jest ok, szwankuje tylko czasami auto focus i to nie tylko w ciemnych i zacienionych miejscach, ale od czego jest manual. mam nadzieje, ze dokonasz wlasciwego wyboru. powodzenia!
    duch olympusa nadal jest ze mną

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi
    Mam teraz dylemat pomiedzy tymi dwoma aparacikami tylko jedyny minus jaki jest przy C-750 to ten ze musial bym w niego po kupnie zainwestować dodatkowo (cena 2080 i zadnych dodatków)a znowu jak bym kupowal C-765 to dostal bym pamiec 128 (jak pisalem wyzej)i futeral i to by bylo w cenie 2199.
    Jeszcze pomysle i poszperam po necie.
    Wielkie dzieki raz jeszcze za w miare szybkie i rzeczowe odpowiedzi.
    Pozdrawiam
    PS
    Ale jak bym wzial ostatecznie tego C-765 to chyba tez by zle nie bylo (chociaz C-750 wydaje sie byc solidniejszy i masywniejszy co tez jest chyba wazne). W kazdym badz razie dzieki jeszcze raz.

Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Znalazlem taka widomośc na Allegro
    "pojawia się coraz więcej tanich aparatów Olympusa produkowanych na Tajwanie, Indonezji, Korei a trafiających do Polski przez rosyjski czarny rynek."
    Wiecie cos na ten temat?jesli tak to prosilbym o jakies info (jak sie przestrzec przed kupnem podrobki w momencie gdy kupowal bym przez net)
    Pozdrawiam

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Mysle ze Olympus nie pozwolilby sobie na takie rozwiazanie, wiec i podrobki sie chyba nie trafiaja. Takie jest moje zdanie. To pewnie sciema allegrowicza.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów